consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aproape tot ce imi doresc, insa problema mea majora este neincrederea in mine, sentimentul total de nesiguranta in hotararile mele, in actiunile pe care le intreprind si incerc sa le duc la bun sfarsit.

Terapeuti RO 7:08pm Nov 8
Mesaj:

Buna seara! Nu stiu cum sa incep exact pentru ca am mai multe probleme la care poate m-ati putea indruma cu un sfat sau orice m-ar putea ajuta. Sunt un tanar de 22 ani, care are aproape tot ceea ce isi doreste, intr-o descriere succinta. Problema mea majora este neincrederea in mine, sentimentul total de nesiguranta in hotararile mele, in actiunile pe care le intreprind si incerc sa le duc la bun sfarsit. O alta problema destul de frecventa pe care am observat-o si mi s-a mai spus, este legata de autocontrol. Cateodata ma enervez prea repede si mi s-a reprosat faptul ca voi avea de pierdut in legatura cu aceasta chestie. V-as fi recunoscator, daca mi-ati putea oferi niste raspunsuri la incertitudinile pe care le am cu privire la persoana mea, cel putin din descrierea pe care am facut-o anterior. Va multumesc!


Ioana Predi 7:13pm Nov 8
Spui ca ai aproape tot ceea ce iti doresti..E consecinta muncii tale sau ti-a fost oferit? Probabil te referi la lucrurile materiale, palpabile..

Alex Enache 7:20pm Nov 8
La 22 de ani, unde suntem inca tineri, este normal sa mai avem astfel de momente. Sunt emotii, lucruri prin care tinerii de fel trec. Esti in crestere, inca te dezvolti si te maturizezi, este si normal sa incepem de undeva pentru ca nu ne nastem perfecti si nimeni nu ne cere perfectiunea. Ai inceput cu un pas foarte bun, si acela de a vedea anumite lucruri la tine, sa te vezi din afara. Mai departe lucrurile or sa vina de la sine. Acum daca ai observat anumite lucruri, o sa iti fie mai usor sa vezi ce este de facut, mai intai trebuie sa ne traim momentele, sa invatam din ele iar apoi sa crestem in timp ce facem acest lucru. Spor !

Diana Bordeianu 12:41pm Nov 9
Depinde ce ganduri se ascund in spatele lui "ma enervez". Ce crezi despre tine, despre ceilalti, despre situatie. Daca in trecut ai tacut prea mult si acum simti nevoia sa te descarci sau doar rabufnesti si sarci cu contraargumente. Mie mi se pare ok ca te-ai gandit sa vobesti despre problema ta si te felicit pentru curaj deoarece mi se pare foarte util sa fii interesat de evolutia ta personala si de relatia pe care o ai cu ceilalti. Exista pentru gestionarea furiei training de relaxare, meditatie (relaxare), dezvoltarea abilitatilor de comunicare, strategii de gestionare a furiei. Daca doresti mai multe detalii, te astept pe office@atelierecumaniere.ro – consiliere online gratuita protejata de anonimat.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier