Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relatie de un an si ne este foarte bine. Am observat ca eu mereu am tendinta sa ii aduc aminte de trecut, sa ii cer detalii cu privire la fostele lui prietene si sa il intreb cum aratau, cum faceau dragoste etc.

Terapeuti RO 11:49am Dec 20
Mesaj:

Buna ziua. Am o relatie de un an si ne este foarte bine. Am observat ca eu mereu am tendinta sa ii aduc aminte de trecut, sa ii cer detalii cu privire la fostele lui prietene si sa il intreb cum aratau, cum faceau dragoste etc. Ma compar cu ele si asta imi face rau. Nu e deloc comod sa fac referire la trecut si sa imi dau silinta sa fiu mai buna decat fostele. Tin sa precizez ca el niciodata nu m-a comparat cu ele. Ba mai mult, nu aduce niciodata vorba despre trecut si imi spune ca e bine sa lasam ce a fost acolo unde trebuie-adica in urma. Cum sa trec peste nevoia asta de a sti tot ce a fost inainte si cum sa fac sa nu ma mai compar cu fostele lui?


Loredana Tudor 12:21pm Dec 20
Fii in concurenta cu tine insati. Nu trebuie sa fii mai buna ca cineva ci sa fii mai buna azi fata de cum ai fost ieri. Renunta la tiparele vechi de gandire pentru ca iti fac rau…stiu cum e, asta-i sistemul educational in Romania si la ora actuala, dar cu putin efort, vom schimba asta schimbandu-ne pe noi insine. Succes!

Mihaela Valeria Manciu 1:38pm Dec 20
trebuie sa fi doar tu ,nici mai buna nici mai rea decat celalalte. poate tocmai din aceasta cauza te-a ales pe tine.niciodata sa nu te compari cu altcineva,fi tu insuti si vei vedea ca totul va fi ok. mai multa incredere in fortele tale si priveste inainte

Mirka Balaci 1:42pm Dec 20
cand te vei iubi cu adevarat pe tine insati si te vei aprecia la adevarata ta valoare, aceasta nevoie va disparea de la sine. el a ales deja sa fie cu tine si, asa cum ai spus, nu aduce niciodata vorba despre trecut si il lasa in urma, acolo unde ii este locul. stima de sine se poate construi treptat daca lucrezi la asta in fiecare zi; de exemplu, poti sa faci o lista cu toate calitatile tale pe care sa adaugi ceva in fiecare zi sau sa te privesti in oglinda in fiecare dimineata si sa iti spui ceva bun / frumos despre tine sau poti face anumite gesturi, alegeri, cadouri regulat pentru tine, asa cum le-ai face pentru o alta persoana draga.

Terapeut Masaj 7:29pm Dec 23
Ai complexe de inferioritate si nu stai bine cu imaginea de sine.Aceste lucruri se trag din copilarie si din trecutul tau amoros, care a lasat sechele.Mergi la psiholog , fa psihoterapie si ai sa ai numai de castigat
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile