consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cand aveam 15-16 ani un prieten mi-a zis ca unei cunostinte i-a murit cineva din familie si dupa un timp i-a aparut in casa acea persoana. Acum am 23 de ani, in urma cu 3 luni mi-a murit mama si mi-e frica noaptea sa dorm singur.

Terapeuti RO 8:10am May 12
Mesaj:
Problema mea a inceput pe cand aveam 15-16 ani, acm am 23, cand aveam 15-16 ani un prieten mi-a zis ca unei cunostinte de`a lui i-a murit cineva din fam si dupa un timp i-a aparut in casa acea persoana care a murit, iar de atunci parca mi-a ramas intiparit in minte, nu prea mai pot sa dorm noaptea singur… si nu asta e singura mea pb , acm 3 luni mi-a murit mama… si la fel , mi-e frika noaptea sa dorm singur, ma gandesc tot timpul numai acolo nu prea pot sa ma gandesc in alta parte knd sunt aks… ce ar trebui sa fac?

Pirvan Marinela 8:15am May 12
Condoleante pt pierderea suferita, nu trebui sa te temi,mamele te ocrotesc si de dincolo,dormi linistit cu gindul acesta si nu o sa iti mai fie teama.

Botezat Radu 8:17am May 12
in primul rand condoleante! Teama de moarte este ceva normal si chiar sanatos, problema aparand atunci cand ne afecteaza functionalitatea de zi cu zi. Ai putea aprofunda aceasta teama pe care o ai impreuna cu un terapeut, in timp sunt sigur ca vei gasi raspunsuri la intrebarile tale. Succes!

Dana Falchidi 8:39am May 12
Travaliu de pierdere, frica de moarte, abandonul……toti oamenii trec prin asta, si raman " vacccinati" cand vor sa depaseasca acest moment ,si apeleaza la un psihoterapeut..

Carmen Caramlau 6:08pm May 12
Imi pare rau pentru pierderea dumneavoastra. Acum, referitor la problema mentionata, ati invatat sa va fie frica – nu ramane decat sa va dezvatati. Apelati la terapie. Nu aveti cum sa treceti rapid de aceasta etapa fara ajutor profesionist. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier