consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani, si ma confrunt cu anxietatea! Imi spuneti cateva sfaturi pentru a scapa de teama de moarte?

Terapeuti RO 9:04am Jun 23
Mesaj:
Am 16 ani, si ma confrunt cu anxietatea! Am fost la psihiatru, iau medicamente si urmeaza sa fac sedinte de psihoterapie. Pana atunci as vrea sa mi spuneti cateva sfaturi pt a scapa de teama de moarte! ma insoteste zilnic aceasta frica..

Botezat Radu 9:19am Jun 23
ar fi bine sa lasi macar o luna ca tratamentul sa isi faca efectul, timp in care incearca sa ai numai activitati linistite/linistitoare, sa te inconjori de persoane care te sustin si cu care iti face placere sa stai, exercitiu fizic (ce vrei tu), orice te incanta si relaxeaza. Succes, o sa treaca!

Alex Enache 9:22am Jun 23
Gasesti pe you tube o gramada de melodii relaxante si exercitii care combat anxietatea si te relaxeaza. Vezi in interiorul tau care este problema

Cristina H. B. Docan 9:46am Jun 23
Se scapa ATIT de usor de teama de moarte – ca si de orice fel de frica!… Instrumentul se numeste Emotional Freedom Techniques, gasesti detalii pe www.facebook.com/Cristina.H.B.Docan

Carmen Caramlau 11:59am Jun 23
In paralel cu psihoterapia, incepe meditatiile zilnice si, cum iti recomanda si doamna Docan, tehnicile de eliberare emotionala. Din experienta mea, iti spun ca functioneaza foarte rapid la fobii, anxietate, dureri si cate altele. Progresul va fi fenomenal.

Clau Anki 8:06pm Jun 23
Draga mea, teama de moarte face parte tot din spectrul afectiunilor legate de anxietate; aceasta teama nu se rezolva prin "cateva sfaturi", ci chiar prin psihoterapie. Poti sa incepi sedintele de psihoterapie chiar cu aceasta problema, daca ea este cea mai fierbinte.

Trandafir Mioara 10:44am Jun 24
Una dintre cele 4 griji fundamentale ale omului este teama de moarte.Incearca sa integrezi aceasta teama in viata ta de fiecare zi, sa o privesti ca pe o trecere, ca pe ceva deosebit.Traieste fiecare clipa, intens, bucura-te de lucrurile marunte.Iubeste-ti teama si transform-o.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile