Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Atunci cand trebuie sa comunic cu cineva, incep sa tremur, strang din dinti, imi vine sa plang, am lacune, ma balbai, mi se usuca gura si gatul, transpir abundent…

Terapeuti RO 12:32pm Jun 2
Mesaj:
Buna ziua! De cativa ani ma confrunt cu o emotivitate excesiva, necontrolabila si cu o sensibilitate fata de reactiile oamenilor vis-a-vis de persoana mea. Imi este foarte dificil sa ma adaptez . Atunci cand doresc sa comunic cu cineva sau cineva incepe sa vorbeasca cu mine si nu face parte din familia mea, incep sa tremur ,strang din dinti, imi vine sa plang si ma blochez. Puterea de concentrare a inceput sa scada, nu pot sa termin ceea ce incep, imi este teama sa vorbesc, incep sa am lacune, ma balbai, mi se usuca gura si gatul, transpir abundent, nu pot dormi, sunt agitata continuu, trec de la o stare la alta, ma feresc sa trec pe strada pe langa grupuri de oameni, nu ma mai simt capabila sa reactionez, trec des prin stari depresive, am vrut sa ma sinucid in repetate randuri. Am nevoie de ajutor. Simt ca viata mea o ia la vale, simt ca nu pot realiza nimic deoarece ma confrunt cu aceste probleme.

Ozana Budau 12:44pm Jun 2
Simptomele indica o forma de anxietate sociala – puteti apela la un psiholog clinician sau psihoterapeut pentru o evaluare si recomandarea unui tratament – in functie de implicarea dvoastra, in 8-10 sedinte puteti sa controlati aceste stari. Numai bine!

Carmen Caramlau 9:18pm Jun 3
Tot ce vi se intampla are un rost. Subconstientul dvs. va impune un astfel de comportament ca sa va fereasca de ceva. Oricat de ciudat ar parea, sunt si avantaje ascunse ale acestei stari. Nu mai amanati si mergeti la terapie sau faceti terapie telefonic / on-line. Din propria experienta va recomand terapia NLP (terapia de programare neuro-lingvistica), care va va reda controlul. Numai bine!

Cosmina Pacurar 10:10am Jun 5
Puteti invata sa gestionati si sa treceti peste starile pe care le descrieti cu ajutorul tehnicilor de NLP si cu hipnoza. Recomandarea mea e sa luati legatura cat mai repede cu un psihoterapeut tocmai pentru a evita ca viata dvs "sa o ia la vale" cum spuneati.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita