Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Bunicul meu a decedat recent si de cateva zile am o neliniste interioara care pleaca si revine zilnic. Simt ca trebuie sa stau cat de mult pot cu bunica mea.

Terapeuti RO 11:59am May 3
Mesaj:
Buna ziua.
De cateva zile am o neliniste interioara care pleaca si revine zilnic.
Bunicul meu a decedat recent si tind sa cred ca din aceasta cauza am parte de neliniste.
Simt ca trebuie sa stau cat de mult pot cu bunica mea altfel simt ca voi ramane si fara ea. O sun zilnic si o vizitez dar tot nu pot scapa de aceasta stare. Nelinistea asta devine insuportabila.
De la ce provine?
Si cum sa scap de ea?
Va multumesc

Psiholog Manuela Angelescu 7:19am May 5
Imi pare rau pentru pierderea dvs. Sunt lucruri care se intampla destul de des atunci cand pierdem pe cineva drag, decat ca multi oameni aleg sa nu discute despre asta, fiindu-le teama de judecata celorlalt: ca nu vor fi considerati suficient de tari, etc… Daca simtiti insa la un moment dat ca nu mai puteti face fata singura, incercati sa cautati un specialist cu care sa puteti sta de vorba, pentru ca starile sa nu se accentueze.

Monica Purice 11:06am May 5
Exista o Asociatie (" Exista viata dupa doliu") care are colaborari cu specialisti formati in acest tip de abordari, in multe locatitati din tara.

Gafencu Ruben 2:10pm May 27
Eu cred ca o astfel de neliniste poate proveni si daca ati fost invinovatita des, de multe ori pentru niste lucruri pe care nu le-ati facut. Probabil aveti niste frati sau surori mai mici si mai rasfatati si, cand se intampla ceva , vina cadea pe d-voastra. Daca asa stau lucrurile, atunci la orice eveniment nefericit aveti un sentiment de responsabilitate interioara. Va simtiti vinovata. Nu sunt psiholog si nu stiu daca asa stau lucrurile, dar daca , dintr-o greseala am nimerit, atunci incercati sa va schimbati mentalitatea: nu ati putut opri moartea bunicului dumnevoastra si nici moartea bunicii dumnevoastra nu o puteti opri, mai devreme sau mai tarziu oricum va muri, chiar daca o sunati din ora in ora sau stati mereu langa ea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita