Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Diagnosticul meu este: disfonie pe baza de stres si emotii

Terapeuti RO 3:26pm Dec 29
Mesaj:
Trimit si eu problema mea: de aprox 3 ani, vocea mea s-a schimbat, a ajuns sa imi fie rusine sa mai vorbesc pt ca de fiecare data sunt intrebata daca sunt ragusita. Uneori zic ca sunt numai sa nu mi se mai puna intrebari. Am fost la neuropsihiatru care m-a indopat cu pastile care sincer imi faceau rau. Diagnosticul: disfonie indusa de stres / pe baza de emotii. Ce emotii sa am cu familia/sotul? Am fost si la orl, am facut analize la tiroida, nu am nimic. Ce poate fi, se poate rezolva? Mentionez ca a fost un eveniment neplacut pt mine care ma gandesc ca poate a dus aici. Multumesc!

Denissa Toma 5:39pm Dec 29
Evenimentul neplacut pe care il mentionati, ar putea fi discutat cu un psihoterapeut. Nu ati mentionat insa, fumati?

Viorel Si Felicia Mocanu 2:04pm Dec 30
a-ti avut parte in ultima perioada de vre-o anestezie generala care sa fi necesitat intubare traheala? Tonalitatea vocii se schimba la o voce adulta din doua motive: corzile vocala (git) sau centri vorbirii (cranian)… Mai exista si expresia: "am ramas fara grai" ca urmare a unei traume psihice – spaima….

Botezat Radu 2:56pm Dec 30
ce varsta aveti? si ce evenimente semnificiative au avut loc in viata dvs cu cel putin un an inainte de aparitia schimbarii

Psiholog Constantin Oprea 10:40am Dec 31
Dacă tu simți că e pe fond emoțional se va rezolva într-un cabinet de psihoterapie.Analizează-te…

Terapeuti RO 11:54am Jan 2
RASPUNS: Nu fumez, am 22 de ani si sunt mamica unui baietel superb de 9 luni. Evenimentul care mi-a provocat f multa suferinta a fost un chiuretaj, unde am facut anestezie totala. atunci aveam 18 ani, urma sa fac nunta si eram foarte indecisa , parintii m-au presat sa il dau afara. regret nespus si voi regreta mereu!

Botezat Radu 11:59am Jan 2
pare sa fie psihosomatic. Se poate discuta in consiliere


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita