Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSe confrunta cineva cu probleme la rinichi, pietre, nisip, infectii urinare? Am fost operata pentru ca s-a blocat o piatra pe uretra.

Roxana Ardelean 8:54am Nov 21
Buna dimineata! se confrunta cineva cu probleme la rinichi??pietre nisip??infectii urinare??eu am probleme de multi ani…am fost operata pt ca s-a blocat o piatra pe uretra si a trebuit scoasa!!! incerc cu regim dar nisipul si pietrele continua sa fie prezente!!!ce ma sfatuiti??

Catalina Elena Zamfir 11:43am Nov 22
ceai codite de cirese cu porumb ,sanatate

Remus Sandu 11:45am Nov 22
Dacă aţi menţiona şi cum aţi modificat dieta, de ex. dacă încă mai consumaţi regulat uleiuri vegetale cu mult omega 6, şi alimente acidifiante gen făinoase, lactate, organismul va pierde mai mult calciu decât în mod obişnuit, sau va produce mai mult acid uric dacă sunteţi mare amatoare de carne. ** Am citit nişte articole foarte interesante despre cum lipsa vitaminei K2 influenţează negativ metabolismul calciului. Citind mesajul dvs. am căutat şi posibile asocieri cu litiaza renală şi BINGO, deficitul chiar răspândit al K2 predispune în mod inevitabil şi către acest gen de probleme, pe lângă multe altele. Respectiv un banal supliment de vitamina K2 poate oferi beneficii semnificative. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/12/16/vitamin-k2.aspx

Roxana Ardelean 12:41pm Nov 22
Va multumesc

Elena Onofrei 2:18pm Nov 22
Remediile naturale ajuta! Daca reusiti sa ajungeti la cauza ajuta si mai mult! Cartea lui JACQUES MARTEL- MARELE DICTIONAR AL BOLILOR SI AFECTIUNILOR poate sa aduca multe rspunsuri pt dv.! Succes si SANATATE!!!

Ion Mila Doar 3:13pm Nov 30
Renuntati la gandul ca nu va ajung banii! Mergeti pe o dieta recomandata de medic.Beti o luna de zile ceai de macese,cate o cana de trei ori pe zi.Pietrele vor fi dizolvate la marimi care sa permita eliminarea lor.Dar nu uitati: cauza este de natura spirituala si trebuie sa intelegeti ca nu banii sunt totul in viata.Nu va mai faceti probleme in privinta banilor.
O sa fie greu,pentru ca traim vremuri grele,dar merita!
Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
(in categoria actuala: 1169 raspunsuri primite pentru 264 intrebari)