consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am inceput sa am usoare amorteli ale fetei in partea stanga, ulterior acestea ajungand sa se extinda pe toata suprafata capului.

Terapeuti RO 9:41am Oct 15
Mesaj:
Buna ziua,

De mai bine de o jumatate de an am inceput sa am usoare amorteli ale fetei in partea stanga – ulterior acestea ajungand sa se extinda pe toata suprafata capului.

In paralel am avut un control ORL (cu examen de sange – alergii si tomografie a sinusurilor) si mi s-a comunicat ca sinusul din partea stanga este inflamat.
Am urmat tratamentul crezand ca amortelile faciale si de cap provin de la sinus.

Dupa o vreme senzatiile de oboseala si transpiratie abundenta au revenit impreuna cu senzatiile de amorteala usoara a fetei si a capului. (de obicei in partea stanga).

Aceste episoade apar de mai multe ori pe durata unei zile.

Mentionez ca am observat ca uneori pozitia mea pare sa afecteze aceste episoade. Ca de exemplu – din cauza locului de munca – stau mult in fata calculatorului.

Simt uneori dureri musculare la nivelul gatului din cauza pozitiei – fie cand dorm sau cand lucrez.

Am fost la neurolog si sincer mi s-a facut un control cam superficial si mi s-a spus ca nu am probleme – insa ma voi duce la un neurolog privat pentru a avea analize mai amanuntite.(din pacate nu am primit programare decat in 3 noiembrie)

Analizele de sange si urina au iesit bine mai putin – colesterolu (nu ma mir) si fosfataza alcalina care a iesit putin peste.

As dori sa stiu ce pot face mai departe? Am o familie si doi copii si nu imi permit sa ma joc cu sanatatea.

Va rog sa ma ajutati cu sugestii.


Mar Dum 6:29pm Oct 15
Dupace toate analizele vor isi bine merceti la un psihoterapeut sau sihanalist. De fapt asa se ajunge de cele mai multe ori la acestia, Cand nu mai ai incotro si nu stii incotro sa te indrepti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile