consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema in cuplu, iubita mea s-a suparat pe mine acum 3 luni si ne-am despartit dupa o relatie de 4 ani.

Terapeuti RO 10:29am Dec 21
Mesaj:
Ma numesc Alexandru si am o problema in cuplu, iubita mea s-a suparat pe mine acum 3 luni si ne-am despartit dupa o relatie de 4 ani. Ea are 18 ani si eu 20 de ani. As cere un sfat pentru a ma impaca cu iubita mea. Am crezut ca pot rezista fara ea, dar dupa aceste 3 luni simt ca nu mai pot. Va multumesc.

Adrian Isacianu 7:16pm Dec 22
Dar de ce nu ne intrebi cu care mana sa mananci sau sa bei apa, cu care sa deschizi usa si robinetul la baie, cu care sa deschizi laptopul, cu care sa dormi sub cap, etc? Asa cum te-ai certat cu ea, tot asa de bine te poti si impaca. Repede cauti sfaturi..

Catalin Lazar 11:06pm Dec 22
Vorbeste cu ea si invit-o sa va vedeti, incearca sa iti dai seama care este motivul real al distantarii, de multe ori o anumita cearta, in sine, nu este edificatoare ci starea relatiei in general. Daca dintr-un motiv sau altul, unul din parteneri nu mai are chef sa mai continue, o cearta poate fi un pretext bun. Acolo unde relatia este mai puternica, atractia este intensa, se poate trece peste o cearta…

Terapeut Masaj 7:15pm Dec 23
DACA S-A SUPARAT PE TINE INCAT SA VA DESPARTITI INSEMNA CA AI FACUT CEVA CARE PE EA A AFECTAT-O FOARTE MULT si peste care nu a putut trece.In loc sa pui astfel de intrebari acum, mai bine gandeste-te la ce ai facut de s a suparat asa tare si ai grija sa nu mai faci in urmatoarea relatie.Ai crezut ca ai sa o uiti si ai sa te poti destrabala in voie in lipsa ei, dar suprizaaaa, nu a fost asa.Tu crezi ca fetele/femeile se impaca cu voi baietii/barbatii cand si cum aveti voi chef sa va intoarceti la ele? Trebuia sa o respecti atunci cand era cu tine, nu sa te trezesti peste 3 luni.Acum : Buna dimineata, te-ai trezit dar e cam tarziu.Asa iti trebuie, sa te inveti minte.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile