Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatPrietenul meu de 1 an, s-a despartit de mine definitiv dupa mai multe despartiri de scurta durata.

Terapeuti RO 3:01pm Dec 10
Mesaj:

Buna…problema mea este ca prietenul meu de 1 an s-a despartit de mine definitiv dupa mai multe despartiri de scurta durata. Dar problema nu e asa, ci ca m-am culcat cu el, iar el ma lasa asa balta fiind constient ca am facut un compromis culcandu-ma cu el..nu sunt genu de persoana usoara, am facut-o cu el din dragoste. Numai cand ma gandesc ca ma lasa imi vine sa imi iau viata, stiu nu e o solutie, dar nu mai suport presiunea pentru ca nu am numai probleme cu el ci si cu familia asta fiind o alta poveste lunga. Va rog frumos dati-mi un sfat!
Multumesc!


Botezat Radu 3:07pm Dec 10
cautati un barbat stabil care sa va ofere ce doriti si invers ;)

Gerard Stroe 3:08pm Dec 10
A te culca cu cineva nu e sanatos sa fie privit ca un compromis, mai ales daca e din dragoste. Ar fi frumos sa privesti acest lucru ca pe o placere reciproca, la care ambii ati contribuit, pentru ca banuiesc ca si tu si el ati simtit placere. Deci si el ti-a oferit tie si tu lui, indiferent care e situatia intre voi acum, pastreaza aceasta experienta ca pe una placuta asa cum a fost!

Loredana Tudor 3:10pm Dec 10
la 14-15 ani e normal sa reactionezi asa. Cauta suportul unui adult!

Adrian Isacianu 5:14pm Dec 10
Ce intuitie senzationala ai stimata Loredana. Cum ti-ai dat seama ca are doar 14-15 ani?

Loredana Tudor 5:18pm Dec 10
mmmagic! :D

Daniel Ganea 5:26pm Dec 10
Apropos de ce zice Loredana Tudor, discutam azi cu o colega de faptul ca fetita ei de o varsta frageda, s-a speriat destul de tare (surprinzator) de o uratenie vazuta la tv, care a impresionat-o doar pe ea. Cu plans, cosmaruri si efectiv tot alaiul de simptome. Am concluzionat ca este firesc sa te temi de ceea ce nu cunosti, ni se intampla dealtfel destul de des. Singura diferenta pe care o poti face e sa gestionezi corect evenimentul. Iar asta este intr-adevar sarcina unui adult, a unui parinte, sa-l invete pe copil (sau pe neinvatat, pentru ca adesea speriatii nu sunt copii). Deci faptul ca acorzi mau multa atentie decat trebuie unui anumit aveniment sau unui anumit sentiment pe care il ai fata de un eveniment, tine de educatia proprie, Asa ca raspunsul la problema de fata este:"invata din asta" Iar daca intreaba "Cum?" – a trecut de criza. Pentru ca a ales sa dea o sansa ipotezei ca poate invata din acel eveniment. Deci, raspunde la: "Ce iti doresti?"

Adrian Isacianu 5:28pm Dec 10
Ce efecte deosebite, incarcate cu magie, are si aduce cu ea luna decembrie.

Loredana Tudor 8:54am Dec 13
pai nu-i asa? :)

Psiholog Constantin Oprea 5:17pm Dec 19
Nu vei rezolva nimic prin sinucidere.Cel mai indicat este să-ți stabilești un sistem de valori sănătos și nu vei mai ajunge în astfel de situații.Este indicat să-ți analizezi consecințele alegerilor pe care le faci și să ți le asumi.Altfel îți provoci suferință de bună voie și nesilită de nimeni.

Terapeut Masaj 7:54pm Dec 23
mergi la psiholog
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile