consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Trec printr-o perioada destul de dificila. Pana ieri am crezut ca relatia mea este perfecta.

Terapeuti RO 10:49pm Oct 19
Mesaj:

Trec printr-o perioada destul de dificila. Pana ieri am crezut ca relatia mea este perfecta. Printr-o pura intamplare am intrat pe facebook-ul iubitului meu si am vazut ca avusese convorsatii recente cu fosta lui iubita. A vrut sa o sune sa vorbeasca cu ea, dar dupa ce s-au despartit ea i-a blocat apelurile. Nu stiu ce sa mai cred. El zice ca nu mai simte nimic pentru ea. Ca totul a fost amical, dar nu pot sa trec peste dezamagirea aceasta. Vrea sa o luam de la capat si sa imi demonstreze ca ceea ce cred nu este adevarat. Ce sfat imi dati? Va multumesc anticipat!


Cristiana Alexandra Levitchi 12:47pm Oct 20
Sentimentele ce leaga doua persoane sint una, insa relatia trebuie intretinuta – de fiecare in parte. E nevoie sa isi clarifice iubitul tau sentimentele fata de fosta (daca si-a trait doliul dupa fosta relatie). Daca nu inchide o usa nu o poate deschide pe urmatoarea. E nevoie de timp dupa o despartire pentru ca o persoana sa investeasca intr-o alta relatie. Dupa ce perioada de timp de la despartire a intrat in relatie cu tine?

Adrian Isacianu 5:41pm Oct 20
Pura intamplare de a intra pe facebook-ul iubitului nu a fost o banuiala nevinovata nascuta dintr-un control exagerat? Accepta explicatia lui, dorinta lui de a continua relatia, participa neconditionat la contructie si ramai curioasa cu evolutia ei.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile