Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTrec printr-o perioada destul de dificila. Pana ieri am crezut ca relatia mea este perfecta.

Terapeuti RO 10:49pm Oct 19
Mesaj:

Trec printr-o perioada destul de dificila. Pana ieri am crezut ca relatia mea este perfecta. Printr-o pura intamplare am intrat pe facebook-ul iubitului meu si am vazut ca avusese convorsatii recente cu fosta lui iubita. A vrut sa o sune sa vorbeasca cu ea, dar dupa ce s-au despartit ea i-a blocat apelurile. Nu stiu ce sa mai cred. El zice ca nu mai simte nimic pentru ea. Ca totul a fost amical, dar nu pot sa trec peste dezamagirea aceasta. Vrea sa o luam de la capat si sa imi demonstreze ca ceea ce cred nu este adevarat. Ce sfat imi dati? Va multumesc anticipat!


Cristiana Alexandra Levitchi 12:47pm Oct 20
Sentimentele ce leaga doua persoane sint una, insa relatia trebuie intretinuta – de fiecare in parte. E nevoie sa isi clarifice iubitul tau sentimentele fata de fosta (daca si-a trait doliul dupa fosta relatie). Daca nu inchide o usa nu o poate deschide pe urmatoarea. E nevoie de timp dupa o despartire pentru ca o persoana sa investeasca intr-o alta relatie. Dupa ce perioada de timp de la despartire a intrat in relatie cu tine?

Adrian Isacianu 5:41pm Oct 20
Pura intamplare de a intra pe facebook-ul iubitului nu a fost o banuiala nevinovata nascuta dintr-un control exagerat? Accepta explicatia lui, dorinta lui de a continua relatia, participa neconditionat la contructie si ramai curioasa cu evolutia ei.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari
(in categoria actuala: 8785 raspunsuri primite pentru 1572 intrebari)