consiliere psihologica parinti consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Am devenit obsedat de logodnica mea si orice mi-ar face o iert si trec mai departe pentru ca o iubesc….

Terapeuti RO 11:05am Oct 31
Mesaj:

Buna ziua, ce pot face, am devenit obsedat de logodnica mea si orice mi-ar face o iert si trec mai departe pentru ca o iubesc. Acum am prins-o ca ma inseala, dar sunt in stare sa o iert si sa merg mai departe, desi imi doresc o viata noua. Nu exista zi, ora, in care sa nu ne certam, am ajuns la disperare, nu mai pot dormi noptiile, sunt pur si simplu bolnav de obsesie, va rog, am nevoie de ajutorul vostru, am ajuns pana aproape sa imi iau capat zilelor, sunt obsedat sa o controlez la orice pas si la orice pas aflu ca ma tradeaza. Ajutati-ma, va rog!


Botezat Radu 11:56am Oct 31
poate ca ar fi indicat sa consultati un psihiatru mai intai… pentru starile dvs… exista tratament pentru obsesii… dupa care poate o consiliere pentru a putea explora mai profund sursa obsesiei?

Panait Sorin 12:41pm Oct 31
da-mi adresa ei de FB … sa vezi ce o "cert " si " morala " ai fac :(

Budris Corina 1:36pm Oct 31
nu ai nevoie de nici un psihiatru,ai nevoie sa lucrezi putin cu tine insuti la stima de sine! ;-)

Botezat Radu 1:41pm Oct 31
cu tot respectul pentru ‘scoala vietii’, poate macar de CONSULTAT un psihiatru si poate si un psiholog/terapeut o fi bunavointa… uneori ajungem in situatii in care nu mai putem face fata cu propriile resurse, iar un ochi obiectiv si specializat ne poate furniza, macar, o alta perspectiva

Vicky Nella 2:31pm Oct 31
Ti-a trecut prin minte ca poate tocmai aceasta situatie a facut-o sa-si caute pe altcineva? Nu e usor lucru sa traiesti cu cineva care te suspecteaza tot timpul si orice ai spune sau face sa se termine totdeauna cu cearta?

Toma Denissa 1:14pm Nov 1
Cred ca va complaceti in rolul de victima, in care dvs sunteti cel caruia "vi se fac" lucruri de catre logodnica. Datorita faptului ca probabil ea se simte vinovata ca va face sa sufere, ramane in continuare cu dvs, dvs o supuneti la diferite reprosuri si certuri, ea se razbuna – inselandu-va, sau in alte moduri, apoi iar se simte vinovata….etc, astfel incat comportamentul dvs determina si intretine comportamentul logodnicei, si invers. Ati intrat intr-un tipar comportamental si cel mai eficace mod de a iesi din cercul vicios ar fi sa apelati la un psihoterapeut pentru a identifica resursele pe care le aveti si care sa va ajute sa depasiti momentul "de-a soarecele si pisica".

Adrian Isacianu 7:03pm Nov 1
Vrei sa mergi mai departe, vrei si o viata noua. Poti avea o viata noua doar mergand mai departe. Hotaraste-te repede caci ea are toata libertatea de a alege si decide si ti-a demonstrat-o cu varf si indesat.

Clarisa Fritzman 1:31pm Nov 3
Se pare că ceea ce înseamnă viaţa ta se rezumă la doar atât… nu zic să începi să vânezi şi la tine erori de comportament sau să te cerţi cu tine însuţi, adică să dezvolţi un conflict. mai e ceva… şi spun doar că fiecare pas în viaţă începe cu bucuria de a trăi propriile capacităţi şi în baza lor să construieşti ceea ce se numeşte fericire pentru fiecare. se pare că prietena ta ţi-a dat de înţeles că fiecare este responsabil de propria fericire, căci nu suntem goi şi ne naştem cu tot ceea ce ne trebuie pentru a avea o viaţă frumoasă, iar faptul că o ierţi încontinuu înseamnă că începi să înţelegi. pe acest drum, chiar de pornim împreună… e timpul să faci şi tu ceva, deoarece iubirea nu înseamnă în a sta deoparte privind cum celălalt îşi trăieşte viaţa, căci aşa ajungem să înţelegem doar la modul teoretic lucrurile… lucruri care ajung ca fantasme, obsesii,etc. ele sunt reale, nu doar simple jucării în mintea ta.

Vicky Nella 11:02pm Nov 4
Oh,oh saracul om ne-a cerut sa-l ajutam si noi am sarit cu gura pe el. Cred ca cel mai bun medic esti tu insati, incearca sa iti controlezi emotiile, sa gandesti pozitiv, sa-ti gasesti si alte preocupari " neobsedante" faceti lucruri placute impreuna, incearca sa fii din nou, tu, barbatul de care ea s-a indragostit! Mult succes iti doresc caci, de obicei despartirile sunt dureroase pentru amandoi!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed