consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul meu deseneaza copaci care cad. Coroana este deasupra, dar trunchiul este in cadere. El spune mereu ca asa vede el copacii… cad!

Terapeuti RO 12:26pm Mar 20
Mesaj:
copilul meu are 5 ani si 3 luni. este sociabil, si jucausi creativ si implicat emotional in toate actiunile. problema este ca deseneaza copaci care cad. coroana este deasupra, dar trunchiul este in cadere. el spune mereu ca asa vede el copacii… cad! si in jocul lui, se prabuseste pe canapea si spune mereu, cade copacul.
anul trecut in aprilie, mai si iulie, a fost agresat de mai multe ori. eu am fost plecata la un curs 15 zile in 3 saptamani, distantate aprilie / mai 2013. l am lasat la mama mea si am platit un psihopat sa stea cu el. am crezut ca daca mama l a vazut si il cunoaste, statea la ea in gazda, este in siguranta. de fapt inca ma mai culpabilizez pt asta. iar animalul ala l-a abuzat. a stat in total 120 de ore in compania lui. fiul meu inca se mai gandeste la ce a patit psihologul la care am ajuns anul trecut, in vara, dupa ce am reusit singura sa identific cauza problemelor aparute in comportamentul fiului meu, mi a spus ca la mine este problema, si ca DACA EA VA IDENTIFICA CA SE CONFIRMA, ATUNCI VA ANUNTA PROTECTIA COPILULUI, SA EVALUEZE CAZUL. in fine, am invatat sa traim impreuna cu povara asta. copilasul meu chiar azi dimi a adus in discutie numele psihopatului, din nou.
acum luam amn2 remedii florale si homeopate. acum trebuie sa merg la homeopat sa il reevalueze. copilul meu a luat Stramoniu 200 Anacardiul 200 Argentul Nitricum 200. sunt inca foarte speriata de ce am patit. eu il cresc singura, tatlal lui refuza sa il vada. de fapt nu l a strans niciodata in brate, nu l a atins si nu l a mangaiat niciodata.

Botezat Radu 1:13pm Mar 20
daca intrebarea dvs este legata de semnificatia copacului atunci ne-ar fi de mare ajutor sa ne si postati acel desen (scanat) pt a ne putea orienta mai bine… sau puteti cumpara cartea Testul Arborelui si incercati o interpretare

Iulia Xavi 1:42pm Mar 20
De mare ajutor ar fi sa postezi desenul . Pentru o interpretare corecta sunt niste elemente care trebuie observate cu atentie: -ocuparea spatiului – radacina, trunchi , coroana – dimensiunile desenului, -tipologia arborelui desenat – si alte detalii , cum ar fi , fructe , frunze flori, iarba etc.

Grigoras Nitica 1:53pm Mar 20
Mai incercati la un alt psiholog.Motivul ptr.care deseneaza in acest fel poate fi si altul ,nu doar legat de agresiune(ce fel de agresiune?De ce-l catalogati psihopat?De ce psihologul la care a-ti fost v-a spus ca-i la dvs.problema?Nu-mi raspunde-ti mie…………)……….Copilul este sociabil,creativ,implicat ceea ce-nseamna ca-i pe drumul bun.Numai bine si mult succes in gasirea unui psiholog ce va poate rezolva situatia!!!!!

Ionescu Dan 2:53pm Mar 20
Un test precum testul copacului nu este de ajuns in a identifica un copil cu probleme, o corelatie de teste ar putea sa va spuna ceva. Daca copilul Dumneavoastra manifesta un comportament pro in dezolvoltarea lui nu incercati sa vedeti in el o problema.

Irina Puiu 2:58pm Mar 20
Va recomand sa mergeti la consilier/psihoterapeut. Va poate ajuta sa intelegeti ce se intampla si, daca e cazul, sa faceti schimbarile potrivite pentru bunastarea copilului d-voastra si a d-voastra, deopotriva.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed