consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul meu deseneaza copaci care cad. Coroana este deasupra, dar trunchiul este in cadere.

Terapeuti RO 12:25pm Mar 20
Mesaj:
buna ziua, copilul meu are 5 ani si 3 luni. este sociabil, si jucausi creativ si implicat emotional in toate actiunile. problema este ca deseneaza copaci care cad. coroana este deasupra, dar trunchiul este in cadere. el spune mereu ca asa vede el copacii… cad! si in jocul lui, se prabuseste pe canapea si spune mereu, cade copacul.
anul trecut in aprilie, mai si iulie, a fost agresat de mai multe ori. eu am fost plecata la un curs 15 zile in 3 saptamani, distantate aprilie / mai 2013. l am lasat la mama mea si am platit un psihopat sa stea cu el. am crezut ca daca mama l a vazut si il cunoaste, statea la ea in gazda, este in siguranta. de fapt inca ma mai culpabilizez pt asta. iar animalul ala l-a abuzat. a stat in total 120 de ore in compania lui. fiul meu inca se mai gandeste la ce a patit psihologul la care am ajuns anul trecut, in vara, dupa ce am reusit singura sa identific cauza problemelor aparute in comportamentul fiului meu, mi a spus ca la mine este problema, si ca DACA EA VA IDENTIFICA CA SE CONFIRMA, ATUNCI VA ANUNTA PROTECTIA COPILULUI, SA EVALUEZE CAZUL. in fine, am invatat sa traim impreuna cu povara asta. copilasul meu chiar azi dimi a adus in discutie numele psihopatului, din nou.
acum luam amn2 remedii florale si homeopate. acum trebuie sa merg la homeopat sa il reevalueze. copilul meu a luat Stramoniu 200 Anacardiul 200 Argentul Nitricum 200. sunt inca foarte speriata de ce am patit. eu il cresc singura, tatlal lui refuza sa il vada. de fapt nu l a strans niciodata in brate, nu l a atins si nu l a mangaiat niciodata.

Simona Aron 4:04pm Mar 20
Vă recomand cu multă căldură să mergeți la un psihoterapeut. Trauma prin care a trecut fiul dvs. nu se rezolvă cu preparate alopate ori homeopate. Atitudinea psihologului (presupun că acesta era clinician, nu terapeut) de care amintiți este regretabilă, dar nu trebuie să vă insufle neîncrederea în alți psihologi și să refuzați colaborarea cu aceştia în beneficiul fiului dvs. Desenele executate de băiețel pot fi evaluate de terapeut, conținând indicii importante asupra traumei sale (testul arborelui, chiar aşa se numeşte).
Şi vă sugerez să reclamați abuzatorul, probabil nu este la prima şi nici ultima sa faptă de acest gen.

Armand Veleanovici 11:34am Mar 24
Nu ati preciat in ce fel a fost agresat/abuzat copilul dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed