consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In copilaria mea s-a intamplat un lucru, am fost si la un preot, m-am spovedit si mi s-a spus ca a fost o joaca de copii, mai exact de-a mama si tata. Eu aveam 6 ani, vecinul meu,10, iar cand am ajuns in casa lui a zis sa-mi dau chiloteii jos si a trecut la fapt, apoi a spus sa nu spun parintilor ca va nega.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

In copilaria mea sa intamplat un lucru, am fost si la un preot si m-am spovedit, si mi sa spus ca a fost o joaca de copii,mai exact de-a mama si tata, eu aveam 6 ani vecinul meu avea 10 ani, eu fiind copil atunci, eram si timida, si acum sunt timida el ma cam prostit, cum? parintii mei munceau, pe mine ma lasa la o alta vecina , si mai ieseam si eu afara sa ma joc, vecinul respectiv de 10 ani, a ras de mine, pa pacalit, mi-a spus ca parintii mei au venit acasa si sunt la el acasa, daca vreau sa-i vad sa merg cu el, m-am dus , cand am ajuns in casa, nu era nimeni, el a zis sa-mi dau chiloteii jos, si a trecut la fapt, apoi a spus sa nu spun parintilor ca va nega, am tacut…. anii au trecut, urmand din prostie sa ma uit la filme xxx, si am inceput sa ma masturbez, timpul a trecut, eu nu am reusit sa-mi fac o familie, o relatie, pentru ca imi este frica, frica de barbati, frica de sex, cand vorbesc cu un baiat, pur si simplu ma panichez, imi imaginez fel si fel de chestii
imaginare, ce ma fac, ma pot trata de aceasta teama? imi este frica ca o sa fiu mereu asa :( … va roog ajutati-ma macar cu un sfat!

Ce ai trăit tu nu este o joacă de copii, este un abuz sexual, chiar dacă agresorul era minor. Eu sunt șocată de povestea ta și de ce se poate întâmpla unui copil inocent de 6 ani. Fiind vorba despre o traumă, aceasta se poate trata în cadrul unei psihoterapii. Nu este ușor, primul pas l-ai făcut însă. Ai spus în acest mesaj ce ți s-a întâmplat. Caută un terapeut care sa te susțină și sa te ajute sa te vindeci emoțional. Apoi vei putea duce o viață normală. Curaj!
 9


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile