consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel de 6 ani, care este foarte sensibil. Noaptea plange in somn, tipa, da din picioare aproape in fiecare noapte.

Terapeuti RO 6:38pm Nov 12
Mesaj:

Am un baietel de 6 ani, care este foarte sensibil. Noaptea plange in somn, tipa, da din picioare aproape in fiecare noapte. As vrea sa stiu daca e necesar un consult psihologic si din ce cauza ar putea face asa.


Luminita Bunescu 7:47pm Nov 12
indicat ar fi un consult psihologic ,dar trebuie sa gasiti o jumatate de ora ,cel putin ,zilnic pe care sa o rezervati numai pentru a va juca cu el – o sa fiti surprinsa cate aflati si ce solutii sa gasiti pentru stabilitatea lui emotionala.

Nella Chirila 8:34pm Nov 12
faceti terapia BOWEN

Denissa Toma 7:15am Nov 13
ar trebui sa consultati un psiholog

Budris Corina 9:38am Nov 13
data viitoare cand mai face asa,cu mainile spalate si cu liniste si iubirea de mama treceti-va mainile pe intreg corp al baietelului spunand Tatal Nostru!se va linistii!

Panait Sorin 10:06am Nov 13
ce tare e asta !!! :p … putem incerca si-un vers din Parazitii ??? asa … de diversitate , citeste o carte ;)

Bogdan Bogdanovich 9:43pm Nov 13
la psiholog sigur gasiti cauza… ele pot fi multiple/ de stiut insa ca multi copiii la varsta asta au cosmaruri si terori nocturne, multe fiind de tipul primar (lupi ce il ataca, urmarit de diverse lighioane etc). Cosmarurile vin in principal din somnul REM si sunt o constructie evolutiva prin care creierul devine adaptat la mediul in care traieste (omul arhaic pe vremuri era atacat de animale, iar cosmarurile erau un soi de simulator, astfel incat sa devina mai adaptat la potentialele pericole). Pe parcursul timpului…si pe masura ce copilul creste, lupii se transforma in personaje umane, iar cosmarurile devin mai usor de gestionat… Daca spuneti ca este sensibil, probabil se simte vulnerabil, lucru ce ii provoaca vreo anxietate legata pe teama de abandon (dar e doar o presupozitie)

Al-atar Muna 3:10pm Nov 14
Prin joc puteti afla ce anume viseaza el de l aduce in acea stare. Ar fi bine de consultat si un psiholog.

Ilona Ilona 7:52pm Nov 17
s-ar putea sa-l fi speriat cu babau sa cu "mosu"sau cu altceva….copilului nu trebuie sa-i fie frica de nimic.de multe ori frica este instalata de mamici si de bunici…si luati-i un catel…n-o sa-i mai fie frica de nimic….este in zodia pesti?

Angelica Nitu 8:12pm Nov 17
desenele animate cu violenta, au un rol important, nu-i asa?

Bogdan Bogdanovich 7:28am Nov 18
nu as crede…in schimb mass-media in general/ da. Daca aude stiri in care mamele isi abandoneaza copiii sau eu mai stiu ce grozavii…ii poate activa diverse teme, sau chiar poate alege diverse scenarii de viata, fc de cum percepe lumea via TV (lumea este o lume ostila, deci pregateste-te sa o confrunti singur etc)

Botezat Radu 8:21am Nov 18
si mediul de la gradinita/scoala este important… copiii aud foarte multe in ‘societate’… ati putea macar sa stati doar dvs de vorba cu un psiholog specializat pe copii

Luminita Bunescu 9:28am Nov 18
vorbiti doar la persoana I sing , sunteti singura in cresterea copilului ? poate fi si asta o situatie pe care el nu o intelege ,are nevoie de siguranta si ar trebiu sa-l convingeti ca el este in siguranta si il protejati in permanenta ,jucati-va cu el si petreceti mai mult timp imreuna !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed