consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un fiu de 23 de ani. Nu comunica, este tare ascuns, nu raspunde la telefon. Nu stiu cum sa fac, cum sa procedez, de unde s-o apuc…

Terapeuti RO 1:00pm Feb 6
Mesaj:
Am un fiu de 23 de ani. In perioada liceului au inceput problemele de comportament. Are destula agresivitate in limbaj fata de mine. A pierdut examenul de admitere la facultate dand dovada de extrem de mult dezinteres desi el singur a afacut alegerea facultatii. Este foarte adevarat ca tot in perioada liceului au aparut problemele intre mine si sotul meu, urmare carora am divortat abia acum.Are preocupari extrem de nepotrivite pt varsta lui, se joaca pe calculator foarte mult si nu are nicio alta preocupare. Nu-l interezeaza ca trebuie sa-si castige cumva existenta. Pana in adolescenta a fost un copil care a invatat , a avut rezultate . E adevarat ca l-am impins mereu de la spate sa invete cat a fost acasa. Dupa ce a luat la facultate relatia noastra a inceput sa se deprecieze vizibil. Nu comunica, este tare ascuns , nu raspunde la telefon. Singura punte de comunicare a ramas cand vine sa ceara bani ca nu se poate intretine. Nu stiu cum sa fac , cum sa procedez de unde s-o apuc….

Luminita Panait 10:37am Feb 13
Apelati cu incredere la un terapeut. In timp, poate il convingeti si pe fiu sa vina la terapie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile