consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am probleme cu libidoul, am 27 de ani… nu suport nici ideea de contact sexual

Terapeuti RO 10:23am Oct 27
Mesaj:

Sunt putin jenata, insa trebuie sa intreb, ca sa stiu cum si unde ma pot trata.. Am probleme cu libidoul, am 27 de ani, o relatie stabila de peste 7 ani, iar aceasta problema a aparut brusc in urma cu un an, apoi s-a agravat atat incat nu suport nici ideea de contact sexual (nici cu parterul meu, dar nici cu un alt barbat).. Poate fi un blocaj psihic? Recunosc ca mereu am avut ba depresii, ba perioade de euforie..


Cris Coco 10:51am Oct 27
Eu am avut libidoul scazut cand am luat antidepresive:(

Claudia Olareanu 7:44pm Oct 27
Nu ai de ce sa fii jenata. Incearca sa rememorezi momentul in care a inceput dezinteresul pentru sex. De multe ori pare ca apare brusc dar in realitate nu este chiar asa; coincide cu ceva (ex: un context mai tensionat in cuplu, dubii in privinta compatibilitatii, perspectivelor, etc). Din acest motiv cred ca este un fel de blocaj psihic asa cum il numesti tu. Mai important este ce iti doresti sa se intample mai departe: sa regasesti interesul, sa iti clarifici sentimentele pentru partenerul tau, etc. E o discutie lunga aici; ai concentrat multa informatie in doar cateva propozitii. De pilda ma intereseaza cum gestionati in cuplu lipsa de interes sexual (daca ati discutat despre asta) sau ce inseamna succesiunea depresii stari euforice.

Botezat Radu 11:19am Oct 28
adevarat… sunt foarte multe comprimate in cateva randuri. Cel mai ok ar fi, poate, sa iti acorzi timp pentru a explora aceste intrebari cu un specialist


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile