Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani si am o problema. Am tulburari de personalitate antisociala. Credeti ca aceasta boala ma va afecta in serviciu mai incolo? Sau se poate trata?

Terapeuti RO 9:40pm Dec 28
Mesaj: Buna ziua! Am 14 ani si am o problema. Am tulburari de personalitate antisociala. Credeti ca aceasta boala ma va afecta in serviciu mai incolo? Sau se poate trata? Pentru ca nu mai rezist si ma doare sa stiu ca am o boala psihica.

Botezat Radu 9:46pm Dec 28
a fost diagnosticata de catre unul sau mai multi psihiatrii?

Mirka Balaci 9:52pm Dec 28
tulburarea de personalitate nu este o boala. este o personalitate dizarmonica. nu se trateaza. cine si cum ti-a pus diagnosticul asta?

Catalin Giuliano Dandes 10:30pm Dec 28
Se poate trata daca pacientul e foarte motivat sa faca ceva in directia asta. Nu cred ca e indicat sa se ramana blocat in acest diagnostic indiferent de cel care l-a pus. Daca esti in Bucuresti poti veni la cabinet sa vedem cum poti fi ajutat. 0723.293.773

Ioana Man 10:36pm Dec 28
Se pot incerca anumite tipuri de psihoterapie.

Gia Geo 11:59pm Dec 28
Intrebarea nu se pune daca va afecta in serviciu “mai incolo”, ci ce te faci in prezent.

Gerard Stroe 6:10am Dec 29
Diagnosticul de tulburare de personalitate antisociala este, in general, rezervata pacientilor cu varsta peste 18 ani. Prin urmare nu te panica asa tare, e posibil sa fie doar o faza de atitudine rebela specifica adolescentei, etapa a vieiii in care tocmai ai pasit! :) Ai rabdare cu tine! :)

Terapeuti RO 10:34am Dec 29
RASPUNS: Un medic mi-a dat diagnosticul acesta, iar in legatura cu rebelitatea poate aveti dreptate.

Catalin Giuliano Dandes 10:47am Dec 29
Medicii pun un diagnostic ptr orientarea in tratament nu ca o sentinta; si oricum diagnosticul e relativ ;)

Catalin Lazar 1:01pm Dec 29
Daca e sa fie asa, nu serviciul ar fi o problema ci suferinta pe care le-ai putea-o provoca celorlalti. Sunt studii care arata ca in multe job-uri foarte bine cotate, ajung persoane antisociale, deci ai putea sa ajungi un stralucit avocat, agent de vanzari, sef de companie, poate chiar si politician :P Problema este de a avea capacitatea de a intelege suferinta pe care le-ai putea-o provoca altora si de a-ti dezvolta empatia, dar diagnosticul mi se pare prematur si din felul in care pui problema am impresia ca nu e chiar asa, e drept, nu cunosc amanunte. Pe scurt, ti-as recomanda sa fii disponibil sa tii cont de ceilalti si sa te adaptezi in sensul de a respecta regulile sociale si drepturile celorlalti.

Terapeuti RO 3:38pm Dec 29
Raspuns: Un medic mi-a dat diagnosticul acesta, iar in legatura cu rebelitatea poate aveti dreptate.

Psiholog Constantin Oprea 10:57am Dec 31
Câteva ședințe de psihoterapie îți vor rezolva problema.

Gerard Stroe 11:07am Dec 31
Eu sunt de parere ca nu e nevoie sa te increzi in pareri care pun un diagnostic ca si cum ar fi 100% sigur la acesta varsta si de asemenea sa nu crezi in pareri care promit sigur ca iti vor rezolva problema cum ar fi cea de mai sus, pentru ca in primul rand, nu e sigur ca e o problema, iar in al doilea ,daca este o pb tu esti cea mai in masura sa o gestionezi nu sedintele de psihoterapie, ele cel mult te vor ghida, asta daca te adresezi cuiva competent!

Ciugudean Mircea 1:45pm Jan 5
Multe tulburari pshice se trateaza natural cu suplimente alimentare pt ca anumite dezechilibre de nutrienti in organism pot da stari de la depresie pana la tulburari de personalitate :

http://www.revistahofigal.ro/articole/–nfr–nge-anxietatea—i-depresia–singur–printr-o-alimenta–ie-optim–.html


Diane Chic 1:55pm Jan 5
O personalitate antisociala nu prea are atâtea remuscari, posibil sa fie vb de o rebeliune f normala la adolescenta, care va dispare dupa. Ideal ar fi ca agresivitatea sa fie orientata într-un sport, apoi de vazut daca dupa adolescenta asa zisele tulburari nu dispar …

Ciugudean Mircea 1:59pm Jan 5
http://lataifas.ro/boli-si-tratamente-naturiste/22627/intarirea-sistemului-nervos-tratamente-naturiste/

Diane Chic 2:00pm Jan 5
Uitati aici criteriile unei personalitati antisociale, e destul de rar sa se puna un asemenea dg la 14 ani, puteti scrie terapeutului ( anonim) ce gesturi au justificat un asemenea dg ( & contextul familial) ???PS:

B ) The individual is at least age 18 years.

http://en.wikipedia.org/wiki/Antisocial_personality_disorder


Onetiu Florin 7:33pm Jan 9
ehh…te duci la medic, trebuie sa-ti puna un diagnostic…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita