implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 1,63 m si 17 ani. As vrea sa dau la Academia de Politie, dar inaltimea minima este de 1,65 m. Stiu ca mai pot creste daca fac sport, dar as vrea sa stiu daca pot lua vitamine.

Terapeuti RO 8:33am Nov 17
Mesaj:
Buna ziua! Am 1,63 m si am 17 ani,anul acesta as vrea sa dau la Academia de Politie ,dar inaltimea minima este 1,65. Stiu ca mai pot creste daca fac sport,dar as vrea sa stiu daca pot lua vitamine/calciu(daca da,care sunt acelea) care sa ma ajute pentru ca nu as vrea sa fiu respinsa pentru 2-3 cm …Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:53am Nov 17
eu ti-as sugera sa mergi sa discuti cu cineva de la Academie. Succes!

Remus Sandu 9:26am Nov 17
Având deja prima menstruaţie… nu mai creşti cine ştie ce. Dar poţi specula câteva detalii pentru mai multe şanse ca să obţii aceşti 2-3 cm.Câteva idei mai la îndemâna tuturor: http://www.getfit.ro/sanatate/sanatate-sanatate/cum-sa-cresti-productia-de-hormon-de-crestere-hgh-in-mod-natural.html

http://www.cristianmargarit.ro/2011/02/sanatate/cresterea-in-inaltime-2

Poţi optimiza metabolismul calciului cu suplimente combinate de K2+D3 (este o întreagă discuţie) http://www.iherb.com/Now-Foods-Vitamin-D-3-K-2-1-000-IU-45-mcg-120-Veggie-Caps/10056#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=k2%20now&rc=38&sr=null&ic=3 Cred că revin cu nişte articole despre vitamina K2. Lactatele nu ar fi o sursă bună de calciu fiindcă nu au un raport calciu/ magneziu/ fosfor echilibrat şi produc încărcare acidă. Mai bine foloseşti seminţe de salvie şi susan crude cu frunze şi sucuri verzi care alcalinizează sângele. Sunt şi suplimente cu enzime cu efecte formidabile pentru sănătate în general, probabil că indirect şi pentru înălţime.

Asocierea directă între sport şi înălţime este un mit. Esenţială este eficienţa somnului, ca să previi trecerea organismului într-o stare catabolică, deci un nivel mai scăzut pentru cortisol. Iar aici intervine şi dieta, aportul de carbohidraţi şi magneziu etc.


Mustafa Raim Cristian 7:56pm Nov 17
Salut, nu sunt in masura sa-ti prescriu vitamine sau alte remedii, dar ti-as sugera inot saptamanal si baschet cu prietenii, plus vointa. Succes.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile