Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt o mama divortata cu un baiat de 17 ani. Cred ca se drogheaza, am auzit ca a cerut bani imprumut de la alti baieti pe care nu i-a mai dat inapoi, ba chiar i-a amenintat cu bataia sau/si i-a batut.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Sunt o mama divortata cu un baiat de 17 ani. De ceva vreme cred ca se drogheaza, am auzit ca a cerut bani imprumut de la alti baieti pe care nu i-a mai dat inapoi, ba chiar i-a amenintat cu bataia sau/si i-a batut. Mi-e teama pentru ce ar putea sa faca, nu vorbeste nici cu mine nici cu tatal lui. Ce sa fac? Sunt disperata

Problema lui nu apare din neant. Ea apare în relația cu părinții lui. Partea bună este că și soluția tot în acest cadru intră. Vorbiți cu el?
 1
aveti dovezi ca se drogheaza? Agresivitatea vine cu siguranta din ‘casa’. Discutati in 3, daca se poate, despre ce se intampla, eventual mergeti la un terapeut de familie. Poate sa fie doar ‘adolescenta’ insa poate sa fie si ceva mai serios. Cercetati! Succes.
 1
Asezati-va toti trei la discutie cu scopul de a intelege care sunt nevoile fiacaruia si cu ce va puteti sustine unul pe celalalt. Daca aveti nevoie de ajutor puteti solicita o terapie de familie unde veti afla mai multe despre familie si modalitati de functionare utile grupului din care faceti parte.
 2
Imi pare rau pentru aceasta situatie in care va aflati si cred ca sunteti ingrijorata cu privire la comportamentul fiului. Si eu recomand sa mergeti impreuna la o terapie de familie, si ar fi de ajutor ca acest demers sa fie sprijinit si de sotul dvs. Multe dintre astfel de comportamente ale adolescentilor vin din suferinte emotionale despre care ei nu vorbesc. Uneori o revolta impotriva celorlalti, a lumii considerata nedreapta sau a lor insisi. Mergeti cu baiatul la terapie de familie, e important ca el sa vada ca va pasa. Numai bine!
 2
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18763 raspunsuri primite pentru 3964 intrebari
(in categoria actuala: 2198 raspunsuri primite pentru 432 intrebari)