consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum doua zile eu si prietenul meu am aflat ca acesta are un copil dintr-o relatie pasagera, din trecut. Prietenul meu s-a schimbat radical de cand a aflat. Doreste sa-i aduca sa stea cu noi in casa. Imi spune ca nu-l intereseaza mama copilului, dar doreste sa se apropie de copil. Eu i-am spus ca daca vine ea, plec eu.

Terapeuti.ro 8:05am Dec 19
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua,
Acum doua zile am aflat si eu si prietenul meu, cu care am o relatie de trei ani, ca are un copil de 4 ani, dintr-o relatie pasagera, din trecut. Mama copilului nu i-a spus nimic pana acum doua zile. Noi nu avem copii si suntem oameni maturi, trecuti de 40 ani.
Copilul seamana izbitor de mult cu prietenul meu, cand era mic. In unele poze e aproape identic.
Mama copilului este foarte tanara, are 23 ani si , spune ea, are o relatie cu un egiptean si ca o sa plece la el dupa ce termina scoala.Acum sta cu chirie intr-o garsoniera,
Ea spune ca nu i-a zis pana acum de teama sa nu-i ia copilul, cu toate ca in certificatul de nastere e liniuta la tata.
Prietenul meu, cu care urma sa ma casatoresc, s-a schimbat radical de cand a aflat.Mai nou, doreste sa-i aduca sa stea cu noi in casa, unde ar avea alte conditii. Imi spune ca nu-l intereseaza mama copilului, dar doreste sa se apropie de copil.
Eu i-am spus sa mearga sa faca testul de paternitate, sa poata fi trecut in certificatul de nastere si sa aiba dreptul de a vizita copilul si chiar de a-l aduce sa stea cu noi, cand doreste si cat i se permite, dar mama nu are ce cauta in casa cu noi. Daca vine ea, plec eu.
Nu stiu cum sa procedez, va rog dati-mi un sfat!


Botezat-Antonescu Radu 8:21am Dec 19
cred ca ati gandit corect in situatia data. Eu recomand acelasi demers: test de paternitate incontestabil dupa care luata o decizie. Eventual reveniti cu mai multe informatii dupa testul de paternitate.

Little Djini 8:07am Dec 20
Doamna ați gândit logic și corect. După testul de paternitate puteți lua o decizie.

Tina Petrareanu 2:57pm Dec 21
Corect, nu are ce să caute și mama în casă, se poate apropia de copil și în alte moduri.


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile