Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dupa ce a locuit cateva luni cu o fata, fiul meu a venit acasa atat de batut, incat nu avea nici un centimetru intreg pe corp. Batut la ea in casa, de 3 baieti care umbla cu clanuri, cred. De 5 luni sta numai de frica si are halucinatii: pe mine ma vede acea fata, iar pe sotul acei indivizi. Intreg la minte nu mai este, cred ca a consumat si droguri acolo, in casa ei.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua.
Dan, fiul meu, pe data de 15.02.2018 a plecat de acasa cu bagajul spunandu ne noua parintilor ca si a gasit o prietena foarte buna cu care o sa locuiasca. Seara era plecat cand am venit de la serviciu. Ca mama este dezastru sa nu ti mai gasesti baiatul acasa. din februarie si pana in august, a venit pe acasa de cateva ori, doar cu taxiul si cerandu ne mancare sau bani. Am cunoscut o pe fata in iunie si mi s a parut ceva in neregula cu ea. Fiul meu de cate ori il intrebam de ea, imi spunea ca este studenta la stmatologie , e foarte desteapta, linistita si este ok. In seara de 4 august 2018, a venit acasa zicand: mami m ama certat cu Oana si o sa stau acasa, zis si facut, dar duminica seara l a sunat fata aceea si l+a chemat la ea, a venti acasa in acea seara la 2 dimineta, cu un taxiu adus si nu am stiut nimic pana a diua seara cand am venit de la munca, a stat in dormitor multe ore fara sa stim ca este batut, era atta de batut incat nu avea nici un centimetru pe corp, fta , cap fara rani, m am speriat si am chemat salvarea, au venit 2 masini de politie si am plecat la spital. I s au facut toate investigatiile si medicii au spus ca nu sunt traume, am plecat acasa, a doua zi acea fata a venit la el si l a ingrijit 2 spatamni cu creme pentru a se vindeca foarte repede. Batut la ea in casa de 3 baieti si la urma l a vinedacta si urmarit sa nu mergem la politie pentru plangere, de 5 luni baiatul meu se chinuie groaznic, sta numai in casa de frica ei si a celor tipi, care umbla cu clanuri cred, si are simptome foarte urate, halucinatii si pe mine ma vede acea fata, ar pe sotul acei indivizi, vrea sa plece de acasa, sa fie singur , ne jigneste numai seara il apuca nu stiu ce???? L medic nu vrea si nici la psiholog, am fost la biserici si am chemat preotul acasa, nu stiu ce sa fac???????? SUNT O MAMA DISPERATA, SERVICI NU ARE SI NICI INTREG LA MINTE NU MAI ESTE, CRED CA A CONSUMAT SI DROGURI ACOLO IN CASA EI, ACOLO UNDE A STAT 6 LUNI.
CE POT FACE????????? EU SI TATAL LUI NU BEM, NU FUMAM, SUNTEM O FAMILIE MODESTA, OAMENI SERIOSI SI FAMILISTI.
CE SFAT IMI DATI???????
DE O LUNA NE JIGNESTE PE NOI SI NE AMENINTA CA VA PLECA DE ACASA?????????????? MA SPERII TARE MULT SI INCERC SA NU L SUPAR, NU SUPORTA ZGOMOTUL DELOC SI NICI OAMENII IN JURUL LUI DELOC?

Vika Victoria
Vika Victoria Internati-l la psihiatrie! Noi am trecut cam prin aceleasi momente cu un membru al familiei, desi pare o situatie disperata, sunt solutii!
Chemati salvarea si politia si povestitile ceea ce ati scris aici. La noi a functionat si viata i-a mai dat o sansa.
Marilena Popa
Marilena Popa Buna ziua, ma bucur ca pentru familia dumneavoastră a funcționat aceasta solutie, insa pana a recurge la ea trebuie avute in vedere o serie de circumstanțe. Internarea involuntară este foarte traumatica, iar politia si lucratorii de pe ambulanță nu au pregatire psihiatrica.
Vika Victoria
Vika Victoria sigur, sunt deaccord cu Dvs. Dar in situatia cand se epuizeaza celelate soluti, internarea involuntara este chiar buna alegere, deoarece timpul se scurge in defavoarea lui. Mama trebuie sa aleaga pana la urma ce e mai bine pentru copil.
Cristina Tacaciu
Cristina Tacaciu Vorbiti cu medicul de familie sa va dea trimitere la psihiatrie
Marilena Popa
Marilena Popa Buna ziua, situatia este foarte delicata, si inteleg ca sunteti intr-un impas si aveti nevoie de solutii urgente si practice. Nu spuneti ce varsta are fiul dumneavoastră, daca are antecedente medicale, psihiatrice in special, istoria medicala a familiei, etc. Cu siguranta medicatia i-ar ajuta da iasa din episodul psihotic in care se afla, insa in acelasi timp o internare involuntară cred ar fi traumatica pentru el. Ar fi indicat sa mergeti dumneavoastră sa discutati cu un psihiatru despre situatie si sa va poate contura un plan de actiune. Daca lucrurile continua in acelasi fel nu vad vreo sansa de îmbunătățire. Imi puteti scrie in privat detalii pentru a va putea da si sfaturi mai practice. Numai bine!
Botezat-Antonescu Radu
Botezat-Antonescu Radu si eu cred ca este vorba despre un episod psihotic post traumatic si ar fi de inteles avand in vedere ce a patit. Ca parinti aveti tot dreptul sa solicitati o internare. Recomandarea mea este sa sunati la un spital de psihiatrie (nu ati mentionat din ce oras sunteti) si sa ii intrebati ce este de facut in aceasta situatie; tot asa va recomand sa le spuneti ce ne-ati spus si noua. Trebuie intervenit sub o forma sau alta in acest moment si daca nu poate fi convins… nu ramane decat internarea involuntara. Nu amanati! Curaj si succes!
Psihoterapeut Plesu Diana
Psihoterapeut Plesu Diana Bună seara, îmi pare rău pentru situația prin care treceți. Din ceea ce descrieți pare a fi un episod psihotic care poate avea mai multe cauze. Sunt de aceași părere cu colegii mei că ar fi necesar să luați legătura cu un medic psihiatru pentru că fiul Dumneavoastră pare că are nevoie de tratament.
Psihiatrul vă poate ajuta cu cea mai bună abordare în situația data, este posibil din păcate să fie nevoie chiar să vă sugereze internarea involuntară.
Cu cât mai repede acționați cu atât revenirea lui Dan va fi mai rapidă.
Vă doresc mult succes și putere !


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita