consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt copleșită de tot ce mi se întâmpla și nu reușesc sa ies la liman. Am o fetita de 4 ani, o relație de compromis cu soțul, o mama cu metastaze osoase și pulmonare, care se lupta sa trăiască. Mama mea are nevoie de liniște și iubire, fetita la fel, dar eu de multe ori îmi pierd răbdarea și ma port nebunește, nu am capacitatea de a-mi manageria comportamentul tiranic și furia…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online:
Buna ziua, sunt copleșită de tot ce mi se întâmpla și nu reușesc sa ies la liman, am o fetita de aproape 4 ani, minunata, cuminte, o relație de compromis cu soțul meu, o mama care a primit un diagnostic crunt acum 3 ani, metastaze osoase și pulmonare, care se lupta sa trăiască, un tata implicat care este un real suport pentru mine, mama și fetita mea.sunt intr o continua agitație, f nervoasa, nu reușesc sa ma controlez și i rănesc pe cei din jurul meu, ce ma fac?mama mea are nevoie de liniște și iubire, fetita la fel,dar eu de multe ori îmi pierd răbdarea și ma port nebunește, ma simți îngrozitor și totuși nu am capacitatea necesară de a mi manageria comportamentul tiranic și furia, ce ma sfătuiți?
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu incepeti o dezvoltare personala pt ca o mana de sfaturi nu este suficient in acest punct. Inteleg ca suntet coplesita si poate foarte frustrata de tot ce se intampla, cumva intre viata si moarte, tanar si batran + nevoile mele personale. Apelati la un sprijin psihoterapeutic. Curaj, se poate!
 • Cosmina Brascauceanu
  Cosmina Brascauceanu Cred ca treceti printr-o perioada foarte grea, sunteti cumva impartita in mai multe parti. Mama care are nevoie de ingrijire si suport, fetita care are aceeasi nevoie. Nu-i de mirare ca sunteti coplesita de toate aceste trairi. Poate v-ar ajuta sa va intalniti cu un psihoterapeut care sa va fie aproape si sa va inteleaga
 • Bety Anghel
  Bety Anghel Buna ziua!
  Draga mea, treci printr-o perioada grea pe care nu o poți inca accepta ptr. a o putea apoi gestiona.
  Ai nevoie de ajutorul unui psihoterapeut.
  Dumnezeu sa- ți dea taria necesara !
  psih. Elisabeta Anghel


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile