Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIn urma unor consumuri de substante interzise, am atac de panica, spasmofilie, sufocare, transpiratii, plans, frica de moarte, palpitatii si ma enervez foarte repede.

Terapeuti.ro 7:41am Sep 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Evenimente negative din copilarie: Consum de substante psihoactive
Studii si mediul scolar: 10 clase
Relatii de prietenie: Prietene
Viata sexuala: Nu sunt casatorit
Ocupatie: Casnic
Istoricul afectiunii prezente: Atac de panica , spasmofilie , am fost diagnosticat de Medic Primar Psihiatru Gh. Nedelciuc , Socola , IASI , de 10 zile ma simt rau , simptome , sufocare , transpiratii , plans, frica de moarte , palpitatii , si ma enervez foarte repede , tratamentul urmat este : HALOPERIDOL 10 picaturi , odata pe zi , ANXIAR , seara o pastila de 1mg , si dimineata Bromezapam o pastila de 3 mg . A aparut in urma unor consumuri de substante interzise…dupa care am renuntat la ele din cauza ca mi-a venit rau , si nici nu mai am nevoie de aceste substante..


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:44am Sep 15
daca nu te simti bine poate ar fi bine o internare de urgenta. Contacteaza (tu sau familia) medicul psihiatru si mergi la consult. Succes!

Psihologul Va Raspunde 6:13pm Sep 15
Chiar daca ai renuntat la acele substante, nu stii ce efecte au pe termen lung. E ca la tigari, dupa ce te lasi, funinginea mai ramane o vreme pe plamani, asa, vreo 50 de ani…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed