consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am incercat tot felul de metode, promisiuni si toate cele pentru a scapa de acest viciu (jocurile de noroc, “pacanelele”), orice as face tot acolo ajung chiar si dupa o pauza mai mare. Aacum sunt intr-o oarecare stare de depresie, am pierdut iar salariul de nimic pe care muncesc in nici juma de ora, in cazinou.

Inainte de toate,trebuie sa mentionez ca sunt sub anonimat-m am inscris in acest grup in speranta ca poate o persoana de pe aici va reusi sa imi ofere un sfat ceva,un plan terapeutic orice..Am incercat tot felul de metode,promisiuni si toate cele pentru a scapa de acest viciu(jocurile de noroc-”pacanelele”),orice as face tot acolo ajung chiar si dupa o pauza mai mare,,,acum sunt intr o oarecare stare de depresie-am pierdut iar salariul de nimic pe care muncesc in nici juma de ora in cazinou…AM 31 de ani…obisnuiesc de aproximativ 12 13 ani sa frecventez aceste sali de jocuri,,nici nu ai cum sa le ocolesti-IN Bucuresti la fiecare 10 m sala de cazinou sau aparate…Ce pot sa va spun despre mine-nu sunt intr o relatie(probabil daca eram,,imi concetram atentia in alta parte)…”prieteni” atati cati am..imi cunosc viciul si in loc sa ma ajute prefera sa rada de mine ,,atunci cand pierd…familia–am incercat mai tot timpul sa ma ascund fata de ei..desi poate am pierdut sume mari de bani…eu lucrez pe un salariu mediu..si ajungeam sa rulez sume ff mari in jocuri…In curand ,probabil voi ramane si fara acest loc de munca,,crezand eu ca nu e un mediu propice pentru a evolua eu ca persoana,,Gasesc tot felul de motive…sa ma compatimesc cum am ajuns in situatia asta…La mine banii in buzunar nu rezista mai mult de 1 zi…M-au ruinat…aceste nenorocite “aparate”…Cineva de pe aici ,,ma poate ajuta? Multumesc
Se poate să scapi de această problemă. E nevoie să ştii două lucruri: dacă vrei cu adevărat să ieşi din ciclul joc-vină-depresie-joc… şi dacă doreşti să investeşti timp şi bani în a lucra pe această problemă.
 2
Puteți apela la serviciile ORGANIZAȚIEI ALIAT care se ocupa cu problemele de adictie. Succes
 1
Esti intr-o relatie cu dependenta ta, ii oferi toata atentia ta, de ea depinde starea ta bine si satisfacerea nevoilor tale. In terapie poti descoperi ce nevoii acopera aceasta dependenta. Ne nastem dependenti si ne nastem in relatie, tu ai ales sa ai o relatie de lunga durata (12-13 ani) cu jocurile de noroc. O terapie personala te poate ajuta sa constientizezi tiparele relationale.
 5
Cauta un inlocuitor care nu consuma asa multi bani.Pariuri sportive, poker pe bani cu prieteni, sunt si aplicatii de mobil cu pacanele :) )


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed