consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu nu intelege ca nu sunt impotriva copiilor, dar nu acum, acum vreau sa imi gasesc serviciu, sa ies, sa socializez. El nu intelege cum e sa stai toata ziua singura, sa nu iesi cu nimeni, sa nu comunici cu nimeni.

Terapeuti RO 9:16am Mar 6
Mesaj:
Buna ziua! sint casatorita cu sotul meu de aproape 3 ani si avem un copil. am ramas insarcinata inaite de nunta. de cind s-a nascut copilul, sotul imi tot spune de un alt copil. am ajuns acum sa ne certam ff tare din cauza asta ca el vrea multi copii. eu acum nu ma simt bine ,nu sint pregatita,sint o persoana foarte activa si sedentarismul si monotonia ma baga in depresie continua. simt ca familia se ruineaza si mai stiu cum sa mai ajung la urechile lui, sa ma auda ca nu sint impotriva copiilor dar nu acum, vreau si eu sa imi gasesc servici, sa ies, sa socializez. el nu intelege cum e sa stai toata ziua singura sa nu iesi cu nimeni sa nu comunici cu nimeni si mai mult sa nu aiba cine sa te ajute macar in momentele in care poate nu te simti bine ,fiind faptul ca are un servici foarte activ ,cu flux zilnic de persoane si situatii noi. ce sa fac ca nu mai pot si sufera copilul ca ma tot intreaba de ce pling si sint suparata, de ce nu vb?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile