consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am avut o relatie de 5 ani, din care 4 am locuit impreuna, iar dupa despartire am continuat sa ne vedem si intre timp ea a ramas insarcinata.

Terapeuti RO 7:54am Jan 24
Mesaj:
Buna,as dori un raspuns poate o sa ma ajute am avut o relatie de 5 ani din care 4 am locuit impreuna suntem despartiti de la sfirsitul lui octombrie,dupa despartire am continuat sa ne vedem intre timp ea a ramas insarcinata pina nu am aflat ca e insarcinata miam dorit sa fim din nou impreuna ea nu acum ea are 2 luni de sarcina si isi doreste f mult sa fim din nou impreuna,dar pt mine este f greu sami recapat increderea in ea si nu mai reusesc sa fiu din nou impreuna pt ca am iubito ft mult si am suferit f mult mrci pt inf.

Botezat Radu 8:05am Jan 24
un sfat ar fi sa mergeti sa discutati despre relatia dvs in profunzime cu un terapeut… merita! Tata puteti fi si daca nu aveti o relatie cu mama copilului

Adrian Isacianu 8:19am Jan 24
Care este motivul despartirii?? Rezolvati-l pe acesta mai intai si apoi vedeti.

Denissa Toma 8:46am Jan 24
Copilul este al dvs sau al altcuiva?

Psiholog Constantin Oprea 8:44am Jan 31
Aici sunt mai multe de discutat.Mergeți la un terapeut și veți găsi ușor răspunsul la problema dumneavoastră.Totdeauna există o cauză.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed