consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu a urmat tratament cu Clonazepam. A avut probleme mai grave dupa, a stat internat aici in Germania, la spital, in august.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua! Am o mica intrebare la dumneavoastra. Sotul meu a urmat tratament cu Clonazepam, a avut problema mai grave dupa, a stat internat aici in Germania la spital in august. I-a dat dupa tratament sa il urmeze cu Mirtazapin Aurobindo 15mg. Si amu tot se simte ca nu are pofta de viata si de a lucra. Poate sa se duca la munca. Lucreaza ca maler intr-o firma de constructie. Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti ceva.

Cele 2 medicamente indica ca are depresie si atacuri de panica. A murit recent cineva? Ar avea probabil nevoie si de psihoterapie. Poate merge la munca daca se simte mai bine. Altfel nu vad cum ar putea munci. Depresia te lasa fara vlaga si forta. Cand a inceput tratamentul? Uneori dureaza cateva luni pana se vad efectele.
 3
Nimeni nu poate ghici diagnostice sau efecte pe baza unor relatari incomplete. Adesea, e nevoie de evaluari repetate, cu pacientul la cabinet.
se poate intampla sa nu fie compatibil cu acel antidepresiv si trebuie inlocuit cu altul pana il gasese pe cel potrivit. Cauza a disparut?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed