consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fetita de 6 luni, iar sotia are probleme psihice grave, avand tulburare schizoafectiva. A intoxicat-o pe cea mica si am facut sesizare la Protectia Copilului, care insa a lasat copilul la mama, nu la mine. Imi este foarte frica pentru viata copilului si nu stiu unde sa mai cer ajutor.

Terapeuti.ro 8:35am Nov 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, am o problema foarte grava,am o fetita de 6 luni si sotia are probleme psihice grave, a fost internata de mai multe ori la Obregia, ultima oara in luna august si a iesit cu diagnosticul de tulburare schizo afectiva. A fost dusa la spital incatusata de politie si fetita a fost dusa la spitalul Grigore Alexandrescu cu mine deoarece o intoxicase mama ei. Am facut sesizare la protectia copilului sector 6 care la inceput a fost de acord cu mine,dar pe parcurs a lasat copilul la mama desi au recunoscut ca nu e ok. Si mama sotiei sufera de tulburari psihice. Mai nou sotia nu mai vrea sa isi ia tratamentul si se cunoaste. Imi este foarte frica pentru viata copilului si nu stiu unde sa mai cer ajutor. Dca ma puteti ajuta va rog.

Ina Melehat 8:43am Nov 3
Prioritar este ca viata copilului sa fie in siguranta. Daca este posibil, duceti-o pe fetita la mama dvs (sau la vreo alta ruda de incredere) si incercati sa gasiti o varianta optima cu Protectia Copilului. Discutati si cu sotia, incercati sa o convingeti de importanta tratamentului. Aratati-i multa afectiune si intelegere, are extrem de multa nevoie de acest lucru; este posibil ca tulburarea de care sufera sa fie accentuata sau chiar generata de o depresie post-partum.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:27am Nov 3
daca diagnosticul de schizo-afectiv este corect si mai vechi (dinainte de sarcina) atunci situatia este foarte serioasa si va sugerez sa protejati copilul cat puteti de bine. Insistati pe partea legala de custodie… sunteti singura persoana indreptatita sa actioneze!

Psihologul Va Raspunde 10:21am Nov 6
Aveti doar calea legala si lenta pentru a actiona. Insa nu pierdeti vremea scriind aici, ci la institutiile abilitate sa rezolve problema.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier