consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Bunica mea nu mai poate sa treaca peste decesul surorii ei. Erau foarte apropiate si vorbeau in fiecare zi! Aceasta a fost gasita decedata in casa si pentru bunica mea a fost un soc! De atunci plange incontinuu si imi este teama ca buni a a mea sa nu se imbolnaveasca.

Terapeuti.ro 7:42am Mar 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ! Nu eu am o problema , ci bunică mea … te rog sa ma ajuți cu un raspuns !! Bunica mea nu mai poate sa treacă peste decesul surori ei dragi , erau foarte apropiate si vorbeau in fiecare zi ! Aceasta a fost găsită decetada in casa si pentru bunica mea a fost un soc ! De atunci plânge in turna pana acum … maine , marți se face o saptamana de cand ea a decedat ! ( si mie imi pare rău ) dar mie in acelasi timp mie frica ca buni a a mea sa nu se imbolnavesca. .. va rog sa ma ajutati cu un sfat !! Multumesc !


Lia Oltean 7:44am Mar 22
Condoleanțe! Regret pierderea suferită. După un deces, o perioada de doliu e normala însă dacă starea bunicii persistă, puteți apela la un specialist.

Botezat-Antonescu Radu 7:45am Mar 22
in primul rand condoleante! Este firesc ca bunica ta sa simta ceea ce simte acum si iti inteleg grija pe care i-o porti. Acest gen de soc este foarte puternic, cu atat mai puternic pt o persoana in varsta. Incercati sa fiti tot timpul alaturi de ea in aceasta perioada si daca vedeti ca starea ei devina rea incercati sa luati legatura cu un medic psihiatru.

Ilius-Olariu Ana-Maria 8:01am Mar 22
Durerea trebuie consumata. E necesara trairea doliului si fiecare o facem in felul nostru. O poti ajuta fara s-o compatimesti, ci fiindu-i alaturi aratandu-i intelegerea ta: de exemplu, o strangi in brate cand plange, mergi uneori si tu cu ea la cimitir, o asculti cu interes cand povesteste despre sora ei; observa procesul in timp si daca in cateva luni nu se schimba nimic in sensul unei linistiri, atunci apeleaza la un consult de specialitate (pot fi unele aspecte de care tu sa nu stii si pe care bunica sa nu le fi rezolvat cu sora, anumite frici existentiale, acestea se pot discuta intr-o terapie).


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed