Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 19 de ani si am incercat sa ma sinucid pentru un barbat… Pana acum am avut relatii doar cu fete.

Terapeuti RO 9:21am Dec 30
Mesaj:
Buna ziua, ma numesc Andrei si am 19 de ani! povestea mea este un pic mai complicată …. In urma cu 3 ani, mama mea a murit iar dupa cateva luni tatal meu ma parasit! Am ramas in grija surori si a familiei ….. dar usor mam indepartat de acestia. La varsta de 18 ani, mam angajat pentru prima data ! Mam adaptat foarte greu, am avut momente sa imi dau demisia… dar usor usor a inceput sa imi placa. La job l-am cunoscut pe seful meu de tura, care are 28 de ani ….. ne-am imprietenit foarte tare, am ajuns sa ne spunem totul ….. sa dormim in acelasi pat etc. In urma cu o luna, iam gresit colegului meu, si lam dezamagit! Mam simtit foarte vinovat si am incercat din rasputeri sa imi rascumpar greseala …. iam cumparat nu mai cadouri de la 2 mil in sus, l-am implorat sa ma ierte …. dar tot nu ceda! am intrat intr-o depresie, si am hotarat sa iau pastile, sa mi se faca rau, doar sa ii atrag atentia Am ajuns de urgenta la spital, iar cand mi-am revenit si mam intors la munca, el stiind ca am facut-o pt el , a inceput sa ma certe! In ziua respectiva am purtat o discutie cu el, si lam intrebat daca mai tine la mine, si el mi-a raspuns de 2 ori ca da! Problema este urmatoarea ….. am incercat sa ma sinucid pt el si nu am facut-o cand a murit mama ….. tin foarte mult la el, dar nu sunt foarte sigur de sentimentele pe care i le port si imi este o oarecare teama….. eu am avut relatii doar cu fete si niciodata nu mi-am inchipuit ca o sa fiu asa atras de un baiat! sfaturi, va rog!

Daniela-Monica Guzu 9:31am Dec 30
Exista si atractie sexuala fata de el? Ai fantezi si vise erotice cu el? Ati avut apropieri de acest gen?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:50am Dec 30
ai incecat sa mergi la un psiholog? Aparent este vorba despre o problema de identitate sexuala care nu este tocmai simplu de clarificat online. Succes!

Erika Noemi 4:56pm Dec 30
Eu cred ca duci lipsa de parintii tai care sa te asculte si sa te inteleaga esti intr-o etapa dificila a vietij tale si de accea te-ai atasat asa tare de acel coleg deoarece te asculta si cu el petreci cel mai mult timp si iti acorda atentia lui…restul e o iluzie a mintii (parerea mea personala)

Silvia Steliana 9:38pm Jan 1
Andrei, iti recomand sa mergi la un psiholog. Cu siguranta te vei clarifica daca treci printr-o criza de identitate sexuala sau doar incerci sa umpli un gol interior lasat de pierderea mamei tale. Iti doresc toate cele bune!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed