implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm avut o relatie cu un baiat timp de doua luni. Am inceput sa ies cu el din plictiseala, dar apoi am inceput sa il plac.

Terapeuti.ro 8:46am Mar 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna! Am avut o relatie cu un baiat de doua luni.Am inceput sa ies cu el din plictiseala,dar am inceput sa il plac.Dupa prima luna l-am chemat la mn.Eram culcati in pat si ne sarutam si el mi-a zis ca ii pare rau dar nu se simte bine si de aia azi nu vom avea nimic.Eu i-am zis ca sunt virgina si ca nu ma asteptam la nimic,doar vroiam sa stam impreuna.De fapt ,am vrut sa facem peting sau ceva de genul,dar i-am intrat in situatie si nu am vrut sa insist.Si uite ca o saptamana in urma,el mi-a facut o surpriza.A creeat o atmosfera romantica,a cumparat vin si bomboane si a aprins lumanari.Si iar ne-am culcat si mai mult de saruturi nimic.Cand am plecat a vazut ca sunt suparata si mi-a zis ca cand stam impreuna ma vrea prea mult ,prea tare il excit incat cand ajunge momentul sa ma dezbrace nu i se mai scoala,dar eram prea distrusa ca sa il pot linisiti si intelege.A doua zi am decis sa vorbesc cu el ,am insistat si i-am zis ca voi face tot pentru ca sa il excit si l-am intrebat care e problema,daca e in mn problema.El mi-a zis ca e la nivel psihologic si ca data viitoare va fi ok.Era distrus si foarte obosit a doua zi,probabil s-a stresat si el din cauza asta.Eu l-am intrebat cand vom mai ramane in doi ,pentru ca el nu cauta momentul ca sa ramanem in doi.Si imi parea foarte indiferent,i-am zis si asta.El mi-a zis ca are o perioada in viata cand ii este indiferent absolut tot.Pana la urma eu i-am zis ca nu m-am linistit deloc si ca nu vreau sa plece pentru ca o sa retraiesc incontinuu.I-am zis ca mai bn sa ne despartim decat el sa ma chinuie.pentru ca imi pare indiferent.El mi-a propus sa luam o pauza si eu i-am zis ca e mai bn sa ne despartim.El mi-a zis ca nu stie ce e cu el.ca eu sunt foarte buna,frumoasa ca ma place mult dar nu are interesul sa organizeze ceva ,sa facem ceva interesant in doi,ca e cu mine pentru ca nu vrea sa fie singur si a crezut ca ii vor aparea sentimente ,dar nu apar.Si ne-am despartit frumos.Am ramas prieteni.Dar totusi ma ma
cina ceva pe dinauntru,pentru ca s-a intamplat exact dupa cazul cand nu i s-a ridicat.Nu stiu daca am procedat corect insistand sa ne despartim.Faza e ca mi-a fost neplacut sa aflu ca el nu are absolut nici un sentiment fata de mn.Dar mie imi placea foarte mult de el.Vreau sa inteleg anume care a fost problema? Ca nu i-a placut de mn iin general sau are lagatura faptul ca nu i s-a ridicat.


Botezat-Antonescu Radu 9:47am Mar 1
problema este in totalitate la el insa nu ti-o poate spune integral pt ca nici el, cred, nu o cunoaste integral. Daca totusi o cunoaste, ma gandesc ca ii este mult prea greu sa se deschida/fulnerabilizeze in acea directie… faptul ca nu simte nimic poate sa fie mecanismul lui de aparare fata de acea suferinta. Roaga-l, poate dupa ce discuta cu un psihoterapeut despre situatia lui (si nu ma refer la erectie ci la problema emotionala), sa iti spuna si tie, daca este ok, ce se intampla cu adevarat atunci. Succes!

Lia Oltean 9:56am Mar 1
Subscriu. Problema erecției pare mai degrabă una emoțională pe care el ar merita sa o abordeze în terapie.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile