implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt la facultate si impreuna cu o colega am mers la un interviu pentru un intership. Pe ea au acceptat-o, pe mine nu si sunt foarte dezagamita. Sunt sigura ca ea acum o sa se simta bine, ca doar ea a fost aleasa. Nu stiu cum sa reactionez.

Terapeuti RO 8:19am Mar 20
Mesaj:
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. sunt anul 2 la facultate, si impreuna cu o colega, am mers impreuna la un interviu pentru un intership. Acum pe ea au acceptat-o si pe mine nu. sunt foarte dezagamita. Sunt sigura ca ea acum o sa se simta bine ca doar ea a fost aleasa. nu stiu cum sa reactionez.

Daniel Florea 8:31am Mar 20
tmpaca-te cu gandul. Poate vei ajunge intr-un loc si mai bun. Pana atunci continua sa inveti si sa studiezi!

Gabriela Iftode 8:41am Mar 20
Faptul ca ea a fost aleasa nu inseamna ca ea e mai buna si tu mai putin buna. Inseamna doar ca drumul tau este altul! Eu cred ca ea se va bucura ca a fost aleasa si atat! Tu cum ai fi reactionat daca situatia ar fi fost invers?

Delia Craciun Cormos 8:44am Mar 20
ne spui ca ai participat la un interviu si nu ai fost acceptata. din experienta aceasta e bine sa inveti ca in viata nu intotdeauna putem obtine tot ceea ce dorim si cand dorim. ai sa te mai intalnesti cu astfel de situatii in existenta ta. in legatura cu modul in care trebuie sa reactionezi, ai putea sa vb deschis cu colega ta, sa ii spui cum te simti si eventual sa lamuresti ce sentimente ai acum fata de ea.

Ana Maria Draghici 10:37am Mar 20
Salut! Problema este ca ati fost amndoua ” la un interviu pentru un intership “. De aici reiese ca era un singur post. Deci nu va putea accepta pe amandoua. Alegerea uneia dintre voi, era inevitabila. Nu trebuie sa te dezamagesti! Cum a spus doamna Gabriela Iftode, drumul tau este altul. Invata din aceasta experienta si bucura-te pentru reusita prietenilor tai. In viata, fuctioneaza efectu de bumerang. Mai exact, gandurile noastre, se rasfrang asupra noastra, la un moment dat. Este lege si din pacate, fuctioneaza de fiecare data. Nu purta invidie pentru reusita celor din jur. Bucura-te pentru ei si viata iti va aduce impliniri in drumul tau. Oricum, drumul tau este abia la inceput! Ai timp sa devii ce ti-ai dorit! Fii fara grija! Era normal pentru colega ta, sa se bucure. A reusit ceva. Dar asta nu inseamna ca, nu a avut si un sentiment de regret pentru nereusita ta! Nu o judeca dupa aparente. Discuta cu ea si rezolvati problema ca doua prietene adevarate. Iti doresc o zi frumoasa! Pa!!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile