consiliere psihologica psihoterapie consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Am 15 ani si mi-am pierdut încrederea in sine din cauza felului in care arăt (acnee), mai nou afland ca am si o boală gravă, la ochi.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Am 15 ani,de la un timp mi-am perdut încrederea in sine,din cauza felului cum arăt (acnee),mai nou aflu ca am o boală la ochi gravă,care mă deferențează foarte tare de oameni.Sunt confuz..simnt că toti mă resping..și așa și este.

Fiind adolescent, acneea este una din cele mai comune probleme care apar la aceasta varsta din cauza schimbarilor hormonale care se produc in corpul tau. Nu este placut si pe multi tineri ii afecteaza pentru ca imaginea si felul in care esti perceput de ceilalti este foarte importanta la aceasta varsta. Eu te sfatuiesc sa apelezi cu incredere la un medic dermatolog bun care sa iti recomande un tratament si poate va trebui sa ai si un stil de viata mai sanatos ca sa echilibrezi ceea ce se intampla in corpul tau. Dieta este si ea importanta in mentinerea unei pieli sanatoase. Nu te descuraja, am avut si eu colegi care la varsta adolescentei s-au confruntat cu astfel de probleme si care in urma vizitei la dermatolog si a ingrijirii personale nu mai au probleme cu tenul si chiar nu ti-ai da seama ca au avut vreodata. Si cealalata problema trebuie confirmata de un medic specialist care iti va spune ce poti face in continuare. Totul e sa iti propui ceva si sa faci tot ce poti pentru a obtine lucrul la care visezi, poate fi un aspect fizic mai placut, o stare de bine emotionala, o mai buna sanatate, important e sa nu iti pierzi speranta. Curaj!
 1
Bună. La vârsta ta exista tendința sa crezi ca aspectul fizic este esențial în relaționarea cu ceilalți dar poți învața și înțelege ca frumusețea vine din interior, ca fiecare om este unic și are niște atuuri care îl pun în evidenta. Asa cum spunea și dna Monica Enescu, pentru acnee consulta un medic dermatolog iar pt problema la ochi consulta un medic oftalmolog(soluții exista). Concentrează-te pe atuurile tale, pe ce știi tu sa faci cel mai bine, reține ca nimeni nu e perfect, ca suntem unici, oferă ce ai tu mai bun și mai frumos în suflet!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed