Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCum este abordata o coincidenta din perspectiva psihologica? Ma refer la coincidente marcante, imposibil de ignorat. Psiholoaga pe care am consultat-o eu imi spune ca nu exista coincidente si ca acestea de fapt sunt evenimente care ne ghideaza catre propriul sine, catre ceea ce avem de facut, catre ce ne spune inima.

Terapeuti.ro 6:25am Jul 7
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna, cum este abordata o coincidenta din perspectiva psihologica? Ma refer la coincidente marcante, imposibil de ignorat. Psiholoaga pe care am consultat-o eu imi spune ca nu exista coincidente si ca acestea de fapt sunt evenimente care ne ghideaza catre propriul sine, catre ceea ce avem de facut, catre ce ne spune inima. Astept si pareri mai putin conventionale pe aceasta tema daca aveti. Ar trebui privita o coincidenta care apare in viata noastra in mod rational? Sau ar trebui sa facem schimbari majore, tot ce se poate astfel incat sa dam acelei coincidente o semnificatie?


Botezat-Antonescu Radu 7:38am Jul 7
psihologic, explicatia oferita este una foarte buna. Inteleg ca ne cereti explicatii ale conceptului de ‘coincidenta’ din alte perspective… ce inseamna ‘mai putin conventionale’ pt Dvs.? Din ce ne-ati scris nu prea reiese situatia in mod clar (poate reveniti cu intreaga poveste?).

Cristina Anghel 8:24am Jul 7
Dorinta de a gasi explicatii alternative coincidentelor ar putea indica o gandire magica. Gandirea magica face trimitere la un copil 4-7 ani. Posibil ca in acea perioada sa fi suferit o trauma.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19042 raspunsuri primite pentru 4039 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)