Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorita si am o relatie extraconjugala cu un barbat si el casatorit. Problema este ca acest barbat vorbeste pe ascuns prin mesaje cu fiica lui vitrega, de 16 ani. Mi-a spus ca este trista si nefericita si doar cand vorbeste cu el se inveseleste…

Terapeuti RO 7:44am Dec 2
Mesaj:
Buna ziua. Numele meu este Mari. Sunt casatorita si am o relatie extracinjugala cu un barbat si el casatorit. Relatia dureaza de 6 luni.Stiu ca sotia lui are o fiica( 16 ani) din prima ei casatorie care a ramas la tatal ei natural. Problema care ma framanta pe mine este urmatoarea
Barbatul cu care am eu aceasta relatie extracinjugala vorbeste pe ascuns prin mesaje si pe facebook cu fiica sotiei lui. La intrebarile mele adresate lui despre aceasta fata el a reactionat mai nervos si mia raspuns ca aceasta fata este trista si nefericita si doar cand vb cu el se inveseleste. Curios ca pe pe facebookul ei din pozele care le posteaza nu pare a fi o fata nefericita si el ii da like la toate pozele ei dar ea nu da niciodata like la pozele lui, poze unde este el si sotia lui actuala adica mama ei, in plus ei au si un copil mic care este fratele dupa mama. Eu am incercat sa ii spun ca nu este tocmai ok acest gen de apropiere dintre el di aceasta fata si mai degraba fata ar trebui sa comunice si sa se destainuie mamei ei iar el imi spune ca sunt eu nebuna. Va rog ajutatima dati-un raspuns, un sfat sa inteleg corect.Va multumesc.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:26am Dec 2
eu ma gandesc ca este foarte posibil sa fi intrat prea mult in familia lui; poate ca incearca sa se apropie mai mult de fiica vitrega (din cate inteleg) si nu intr-un fel pervers. Incercati totusi sa il rugati sa va lamureasca, daca doreste. Succes!

Carmen Ontanu 9:50am Dec 2
O relatie extraconjugala implica unele abateri de la "normalitate" . Lucrurile sunt cam departe de adevar in aceasta relatie. O vreti cu adevarat?

Daniela-Monica Guzu 7:40pm Dec 2
Aveti dreptate poate este vorba de un flirt nepotrivit sau poate este vorba de gelozie. :) ) Situatia este foarte sensibila. Interventia ta poate fi privita in multe feluri. Fii observator la ceea ce se intampla, daca lucrurile evolueaza intr-un mod nepotrivit atunci se cere o atitudine. Vezi tu care.:)))))))
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)