consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 2 copii si de 8 ani nu am avut serviciu. Am gasit acum, dar nu ma prea pot acomoda, am impresia ca nu stiu nimic si ca orice serviciu mi-as gasi nu e pentru mine.

Terapeuti RO 9:29am Oct 31
Mesaj:
am 2 copii ,de 8ani nu am avut serviciu ,momentan am gasit dar nu ma prea pot acomoda,am impresia ca nu stiu nimic si ca orice serviciu mi-as gasi nu e pt mine .nu stiu ce stiu sa fac ,vreau sa invat dar nu vor sa-mi explice….,sunt disperata ca nu stiu ce ar trebui sa fac in viata asta.am studii superioare, dar problema e ca nu-mi gasesc locul si rostul niciunde

Doina Zamfirescu 10:29am Oct 31
Dupa 8 ani in care nu ati avut serviciu este destul de normal sa va obisnuiti mai greu. Este o perioada de acomodare. Insa dincolo de disconfortul de la serviciu spuneti ca nu va gasiti rostul si locul. Poate cateva ore de dezvoltare personala sau terapie sa va ajute sa intelegeti cu ce va confruntati. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile