consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ne-am pierdut singurul baiat intr-un accident de motocicleta… Sotul meu este un om deosebit de ordonat si cu o igiena exagerata, dar de ceva timp au inceput niste obsesii. Scoate rufele din masina, i se pare ca i-au cazut pe jos si le spala din nou. Daca vede o baltoaca i se pare ca deja a sarit pe el…

Terapeuti.ro 6:31am Jun 3
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:buna ziua.problemele de sanatate sunt ale sotului meu.este cardiac si urmeaza cu tratament de specialitate de 4 ani.lucreaza ca agent de paza 12/24continuu deci cu odihna mai greu.acum 5 ani ne-am pierdut singurul baiat intr-un accident de motocicleta. problemele au inceput sa apara acum vreo 3 luni.este un om deosebit de ordonat sicu o igiena exagerata. acum vreo 3 luni au inceput niste obsesii.scoate rufele din masina si i se pare ca i-au cazut pe jos. le spala din nou. le pune pe sirma si ise pare ca au cazut pe jos. le spala din nou. o perioada nu putea intra la toaleta din curte. desi este curata i se parea ca s-a murdarit. ajungea in casa si se schimba.daca vede o baltoaca i se pare ca deja a sarit pe el. cam asta ar fi.am mers la psihiatru. i-a prescris seronat,anxiar si niste picaturi[imi scapa cum le zice ]. a urmat o luna.nu s-au vazut rezultate. medicul a decis sa ii dubleze picaturile.dupa 3 zile de tratament s-a simtit rau-agitat, un disconfort interior. a intrerupt tratamentul si a mers la alt psihiatru acum 2 zile. i-a prescris-serodets,spitamin si cinarizin. a luat ieri si avea stari de ameteala.ce sfat ne puteti da? va multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:40am Jun 3
se pare ca sotul Dvs. trece printr-un episod destul de sever si ce v-as sugera este aveti rabdare pana gasiti un tratament adecvat lui si, in plus, daca este de acord, l-ar putea ajuta sa se descarce unui psiholog… macar pt o vreme cat dureaza stabilizarea. Succes!

Ardus Cecilia 1:15pm Jun 3
Din pct meu de vedere e posibil sa se confrunte cu o obsesie compulsiva.Obligatoriu e nevoie de psihoterapie si tratament psihiatric.Unii trecem cu greu peste evenimentele de viata altii putem dezvolta tot felul tulburari.Suntem precum vasele…unii de portelan si la un soc ne spargem…altii de plastic si ne indoim sau ne fisuram…iar altii din metal si doar ne ciobim un pic.Depinde din ce material e sotul dv.Oricum e nevoie de psihoterapie dupa un asemenea eveniment.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed