consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am rămas din nou însărcinată, de data aceasta fără să vrem… Din momentul în care am născut, ruptura dintre mine și primul băiat m-a marcat definitiv! Eu nu mai dorm cu el, nu mai petrec timp prea mult cu el, deși îmi doresc asta din tot sufletul, au trecut 9 luni, iar eu încă nu mă pot împăca sufletește.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
28 ani,feminin
Eram casiera,acum in concediu creștere copil, pt a2a oară
La câteva luni după ce mi-am cunoscut soțul, a murit socrul meu, persoana care datorita dansului m-a apropiat si mai mult de soțul meu,soacra singură acum locuieste la tara, aruncă cu venin din cand in cand,dar nu asta e problema mea..relația cu părinții mei este ok, la câteva luni după ce am inceput o relație cu sotul meu, ne-am dorit frf mult un copil, care după 3 luni de zile de așteptări a apărut.. totul bine si frumos, între timp am facut si cununie, nunta, plus botez..toată perioada m-a ajutat mama mea cu copilul..soțul fiind la munca după 9 luni ale primului băiat, am rămas din nou însărcinată, de această dată fără să vrem,fără să știm cand..pt mine a fost ca o piatra in cap la momentul acela, în schimb soțul si mama m-au încurajat cum ca ii am pe ei ca ajutor..din momentul in care am mers la spital sa nasc, ruptura dintre mine și primul băiat m-a marcat definitiv!!eu nu mai dorm cu el, eu nu mai petrec timp prea mult cu el desi imi doresc asta din tot sufletul, în cel muc are nevoie de mn,alaptez..au trecut 9 luni, iar eu inca nu ma pot împăca sufletește ca nu mai pot sa dorm cu puiul cel mare,acum dormind soțul cu el, acum nu sta fără taicaso..nu mai pot..mi-l doresc fin nou același copil..cum sa fac???
  • Marilena Popa
    Marilena Popa Buna ziua, din povestea dumneavoastra inteleg ca dumneavoastra simtiti ca ati abandonat primul copil pentru ca l-ati avut pe al doilea, si in acelasi timp sunteti geloasa pe apropierea dintre copilul cel mare si tatal sau. Nu puteti sa mai aveti “din nou acelasi copil”, copilul dumneavostra creste si se transforma fie ca va place fie ca nu, si la fel si dumneavoastra. Unde vad eu o problema este faptul ca cuplul conjungal doarme fiecare cu cate un copil in loc sa doarma impreuna. Practic v-ati impartit copii, sotul s-a ales cu copilul dorit iar dumneavoastra cu copilul neplanificat. Gasiti o solutie sa dormiti impreuna cu sotul iar copii sa dorma impreuna, nu neaparat in camere separate, dar cu siguranta in paturi separate. Nu mai este mult si se va termina si cu alaptarea, aveti timp suficient sa pregatiti aceasta tranzitie. Deasemenea incercati sa clarificati in mintea dumneavoastra care este fantasma legata de cei doi copii si de unde vine vinovatia dumneavoastra. Numai bine!
  • Matei Florentina Larisa
    Matei Florentina Larisa Bună. Sper sa îmi fie acceptat comentariul, măcar pana îl citești. Și eu am doi copii, un băiat si o fata, diferență de vârstă dintre ei este de un an și patru luni. Când am născut fata m am simțit puțin prost față de băiat, pt ca eram mai tot timpul cu ea în brate, o alaptam, chiar și asa de când am venit acasă i am explicat ca este surioara lui și ca mami ii iubește pe amândoi la fel. Băiatul nu a vrut sa doarmă în pătuț deloc, asa ca l am învațat cu noi în pat, în schimb pe fata am învățat o în pătuț, care este tot în camera noastra, asa ii am pe amândoi cu mine tot timpul. La început a fost un pic greu, fata fiind mica mai plângea, se trezea des, se trezea și băiatul dar adormea la loc, tot timpul am vb cu el și i am explicat ca este mica și trebuie sa avem grija și de ea. Am avut și nopti bune și mai puțin bune, . Acum fata are doi ani și băiatul trei ani și patru luni și tot asa dorm, s au învățat împreună, se joc, se mai cearta dar suntem ok, poti face și tu la fel dacă vrei sa îl ai și pe el lângă tine. Când doarme cel mic, poți sa te joci cu el sau sa faceți ceva frumos împreună ca sa nu se simtă dat la o parte, va fi bine. Succes
  • Răzvan Anghel
    Răzvan Anghel Ca profesor vă spun așa – aveți răbdare. De la pregătitoare începând vor fi mulți ani în care veți avea teme de făcut, activități școlare de pregătit și care vă vor da alte satisfacții. Vor fi altfel decât cele abia pierdute dar vă veți bucura destul timp de ele, inclusiv de situații în care veți pregăti teme cu ambii copii. Va fi diferit dar timpul pe care il veți avea va fi mai lung. Si poate rezultatele lui vă vor oferi și satisfacții suplimentare. Vă doresc succes!


S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile