Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Este normal ca in perioada adolescentei sa te simti extrem de confuz si sa ai perioade triste sau perioade vesele fara motiv?

Terapeuti RO 8:01am Sep 26
Mesaj:
Este normal ca in perioada adolescentei-spre maturitate sa te simti EXTREM DE CONFUZ si sa ai perioade triste sau perioade vesele fara motiv? Nu am absolut nici o idee ce o sa fac cu viat mea.

Aniela Lucian 3:50pm Sep 26
Este normal sa progresezi si/sau sa te dezvolti? Este normal sa te gindesti la lucruri mai “marete” decit Iphone…?

Aniela Lucian 3:52pm Sep 26
… mai jos cu 3 postari, scrie colega “Inspiratie Divina” “Instead of worrying, ask for Divine guidance” – in loc sa te ingrijorezi, cere ghidare divina”. – Bun sfat! Te sfatuiesc sa-l urmezi!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 4:24pm Sep 26
Da! este normal sa te simti confuz in adolescenta, mai ales atunci cand nu ai un ghid/mentor care sa iti ofere o structura adecvata personalitatii tale. Poate ca este momentul sa gasesti pe cineva care sa iti satisfaca aceasta nevoie. Se poate, succes!

Alex Glazy 4:50pm Sep 26
pai tocmai pentru asta exista adolescenta, pentru a te simti cum spui tu mai sus, si lucrul asta are un rol, ci acela de-a te face sa-ti gasesti o personalitate, o identitate, in concluzie te dezvolta, te face mai sigur pe ceea ce vrei sa faci mai departe:)

Aniela Lucian 4:53pm Sep 26
Pina ce iti faci rost de un ghid, de un mentor, pune mina pe o carte de autodezvoltare si citeste – prea des se uita ca pina inainte cu vreo 5 (!) ani, in Romania nu se cunostea conceptul de “mentor”, sau “ghid”, dar TOTI stiau ce inseamna sa inveti dintr-o carte!

Flor Costa 4:58pm Sep 26
Oh, Da !!!!


S-ar putea să te intereseze și:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita