Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEste normal ca in perioada adolescentei sa te simti extrem de confuz si sa ai perioade triste sau perioade vesele fara motiv?

Terapeuti RO 8:01am Sep 26
Mesaj:
Este normal ca in perioada adolescentei-spre maturitate sa te simti EXTREM DE CONFUZ si sa ai perioade triste sau perioade vesele fara motiv? Nu am absolut nici o idee ce o sa fac cu viat mea.

Aniela Lucian 3:50pm Sep 26
Este normal sa progresezi si/sau sa te dezvolti? Este normal sa te gindesti la lucruri mai “marete” decit Iphone…?

Aniela Lucian 3:52pm Sep 26
… mai jos cu 3 postari, scrie colega “Inspiratie Divina” “Instead of worrying, ask for Divine guidance” – in loc sa te ingrijorezi, cere ghidare divina”. – Bun sfat! Te sfatuiesc sa-l urmezi!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 4:24pm Sep 26
Da! este normal sa te simti confuz in adolescenta, mai ales atunci cand nu ai un ghid/mentor care sa iti ofere o structura adecvata personalitatii tale. Poate ca este momentul sa gasesti pe cineva care sa iti satisfaca aceasta nevoie. Se poate, succes!

Alex Glazy 4:50pm Sep 26
pai tocmai pentru asta exista adolescenta, pentru a te simti cum spui tu mai sus, si lucrul asta are un rol, ci acela de-a te face sa-ti gasesti o personalitate, o identitate, in concluzie te dezvolta, te face mai sigur pe ceea ce vrei sa faci mai departe:)

Aniela Lucian 4:53pm Sep 26
Pina ce iti faci rost de un ghid, de un mentor, pune mina pe o carte de autodezvoltare si citeste – prea des se uita ca pina inainte cu vreo 5 (!) ani, in Romania nu se cunostea conceptul de “mentor”, sau “ghid”, dar TOTI stiau ce inseamna sa inveti dintr-o carte!

Flor Costa 4:58pm Sep 26
Oh, Da !!!!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed