Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 25 de ani, sunt căsătorită cu un bărbat de vârsta mea și avem un băiețel foarte energic, care ne sustrage toata energia, psihic si fizic. Și aici intervine problema. Soțul îmi reproșează că nu mai sunt activă sexual, că ar vrea de mai multe ori, că nu vin cu fantezii noi, îmi spune că fac zgomot intenționat, ca să îl trezesc pe cel mic, se supără dacă adorm când adorm copilul. Eu mă simt epuizata și nu îmi arde…

Mesaj anonim, prin secțiunea Consiliere online 
Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua. Vin cu o problema taboo pentru multi . Sunt Lorena , am 25 ani si sunt casatorita de 2 ani cu un barbat de varsta mea . Avem si un baietel de 1 an foarte energic, care ne sustrage toata energia psihic si fizic..
Si aici intervine problema. Sotul imi reproseaza ca nu mai sunt activa sexual, ca ar vrea de mai multe ori, ca nu vin cu fantezii noi, imi spune ca fac zgomot intentionat cand adoarme cel mic ca sa il trezesc, astfel sa merg la baietel.. se supara cand adorm cand adorm si copilul .. a devenit gelos.. intr adevar , la inceput eram pe aceeasi lungime de unda sexual , dar cu timpul eu mi-am pierdut “pofta” . Am discutat cu el aceste aspecte, dar el imi repeta ca asa m-a cunoscut si crede ca m-am schimbat fata de el ..Ma simt epuizata si nu imi arde.. nu stiu la cine e problema.. la el, la mine? Ce ar trebui sa fac?
Multumesc enorm pt ca ati citit si imi cer scuze daca postarea mea nu e adecvata grupului..
 • Botezat-Antonescu Radu
  Botezat-Antonescu Radu este o postare adecvata si deloc tabu (sau nu ar trebui sa fie). Ce se intampla este perfect normal pt majoritatea cuplurilor atunci cand apare un copil in relatie. Femeia devine mama in primul rand si toata energia se duce catre copil. Acest lucru nu trebuie sa dureze la infinit, insa. Lucrurile pot reveni la normal dar este nevoie de rabdare, care atunci cand apetitul sexual este foarte mare, devine foarte greu de aplicat :). Ati putea merge impreuna sa discutati cu un consilier de cuplu care sa va explice excat ce se intampla si sa va propuna diverse solutii. Succes!
 • Teodora Tanase
  Teodora Tanase Si eu am trecut printr o astfel de experienta, mai ales dupa cel de al doilea copil, situatia era si mai complicata. Din pacate nu suntem pregatiti sa devenim parinti si in afara de spaima noptilor nedormite, nu ne avertizeaza nimeni si despre partile neplacute ale parintelii. Este doar o etapa, care va trece:).
 • Mihaiela Grimbovschi Avramescu
  Mihaiela Grimbovschi Avramescu Chiar dacă preferam sa dam vina pe apariția copiilor, când dispare ,,cheful” problema tine de intimitatea noastră. La începutul relației esti mult mai deschis la propuneri de natura sexuală. Cu timpul, rutina distruge imboldul. Cand nu iti mai place sa faci dragoste, indiferent de motivul ales, sunt probleme de intimitate. În primul rând cu tine.
  Încearcă să descoperi care este butonul care te pornește. Sau in cazul tau, care te oprește din a te bucura de sex


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita