Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Prietenul meu e cumpătat cu banii, aproape zgârcit. Cumpăra doar strictul necesar, aproape toți banii îi economisește. Nu mi-a facut cadou nici măcar de ziua mea. Îmi doresc să ne căsătorim, dar cum să-l fac să punem banii la comun, pentru că nu concep ideea de conturi separate într-o familie.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapeut online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua. Am 30 de ani si o relație cu un bărbat de aceeași vârstă. Avem o relație de aproximativ 1 an jumate. Problema mea e ca , el este foarte cumpătat cu banii, aproape zgârcit as spune. Cumpăra doar strictul necesar, cu toate ca are un venit mult mai mare ca al meu.Aproape toti banii ii economisește. De cand suntem impreuna, nu mi-a facut cadou nici macar de ziua mea. Incerc sa-l fac sa se schimbe prin puterea exemplului, cumparandu-i mici atenții cu diferite ocazii. Însă pana acum nu prea am reusit. Imi doresc sa ne căsătorim, deoarece are multe alte calități. Dar, gândul ca va avea conturi de care eu nu voi stii sau ca vom fii separat cu banii, nu-mi da pace. Nu sunt o persoana care risipește banii. Dar, daca vom fii o familie ,imi doresc sa avem banii la comun. Nu stiu cum sa deschid subiectul banilor, cum să-l fac să punem banii la comun, pt ca nu concep ideea de conturi separate într-o familie. Va rog ajutati-ma cu un sfat, cu argumente solide ,
deoarece banii sunt un subiect extrem de delicat si nu vreau sa se angajeze situatia.