consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Problema mea: gelozia, posesivitatea, lipsa increderii de sine, nesiguranta. Am senzatia in orice moment ca partenerul meu e cu alta, cu toate ca el ma iubeste si nu mi-ar face asa ceva.

Terapeuti RO 9:28am Feb 20
Mesaj:
Buna ziua va cer sfatul in speranta sa ma pot schimba vreodata. Problema mea este : gelozia si posesivitatea ceea ce genereaza automat lipsa increderii de sine,nesiguranta si altele. Am senzatia in orice moment ca partenerul meu e cu alta,cu toate ca el ma iubeste si stiu in adancul sufletului ca nu mi ar face asa ceva. Insa,zi de zi am in minte cand nu e langa mine: oare ce face,daca se vede cu alta,daca vb la tel cu alta etc. Am pierdut in doua relatii din cauza posesivitatii si nu vreau sa pierd si acum. Intotdeauna il intreb unde te duci,de ce nu merg si eu ba chiar si la munca as vrea sa fiu langa el. Il iubec enorm si stiu ca si el ma iubeste insa il stresez foarte mult cu intrebari inutile si acuzatii fara motiv. Oare am vindecare? Eu sunt o persoana de fel mai emotiva,nu am incredere in mine . Pot sa zic ca am o viata destul de frumoasa,insa cand apare sentimentul acela de a vrea sa l tii pe celalalt langa tine tot timpul,sentiment de posesivitate,ma nelinistesc. Am nevoie de un sfat si totodata consider ca am nevoie de un psiholog care sa ma faca sa vad viata altfel,o viata plina de incredere in mine,o viata linistita . Astept un raspuns.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:44am Feb 20
ideea este foarte buna… cea de a incepe o dezvoltare personala impreuna cu un psiholog/psihoterapeut! Ce cred ca v-ar fi de folos ar fi sa mergeti, macar pt cateva sedinte, impreuna cu partenerul pt a fi si el inclus in acest proces foarte important pt Dvs. Se poate, succes! ;)

Doctorul Terapii Complementare 11:57am Feb 20
Din moment ce stiti ca aveți nevoie de un psiholog, căutați un psihoterapeut și înepeți tratamentul. Se poate și vreți. Succes!

Denissa Toma 2:49pm Feb 21
Eu cred ca lipsa increderii in dvs si o stima de sine scazuta duce la gelozie si posesivitate, nu invers:)
Dezvoltare personala cu un psihoterapeut v-ar fi cu siguranta, de ajutor.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed