consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Poti avea grija, in siguranta, de un copil de 1 an si 6 luni daca ai diagnosticul de tulburare schizoafectiva de tip mixt, cu mai multe internari?

Terapeuti.ro 8:28am Nov 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua, vreau sa va întreb daca poti avea grija, in siguranța de un copil de 1 an ai 6 luni daca ai diagnosticul de tulburare schizoafectiva de tip mixt cu mai multe internări.


Botezat-Antonescu Radu 9:00am Nov 4
avand in vedere diagnosticul si faptul ca au existat mai multe episoade de instabilitate ce au dus la diversele internari, din punct de vedere psihiatric nu este este recomandabila o asemenea sarcina.

Little Djini 8:51pm Nov 4
Un copil mic e solicitant și destul de obositor și pentru o persoana fără probleme. Nu cred ca e recomandat pentru cineva cu probleme.

Adriana Buda 10:51pm Nov 4
Problema de sanatate pe care o ai necesita multa atentie si un regim mai special de viata. Un copil mic solicita atentie permanenta, ceea ce ti-ar aduce un stres mare si aproape constant, care ar putea sa-ti dauneze sanatatii.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile