consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am doi copii de 4 si 6 ani, iar sotul meu a plecat de acasa. Marea mea problema este ce sa fac cu copiii. Ei tot intreaba cand se intoarce…

Terapeuti RO 6:54am Oct 23
Mesaj:
Buna ziua, am doi copii de 4 si 6 ani, sotul a plecat de acasa de 5 luni (pentru ca nu a mai suportat responsabilitatile, povestea ii lunga, suntem casatoriti de 11 ani)Acum marea mea problema este ce sa fac cu copiii ei tot intreaba cand se intoarce sa ramana, el nu le raspunde nimic, nici eu nu stiu cum stam, nici nu mai stiu ce astept, dar copiii sufera si imi este frica in special pentru cel mare care a inceput scoala, el nu spune mare lucru dar are o tristete in ochi care ma doare, nu stiu ce sa mai fac cum sa il fac pe sot sa constientizeze ca nehotatarea lui face mult rau copiilor si imi este frica sa nu fie un rau iremediabil. In speranta ca el se va intoarce nici nu am vrut sa dau cartile pe fata nici cunoscutilor si cu atat mai mult copiilor. Un sfat mi-ar fi de mare ajutor, va multumesc.

Naprusel Domnita 7:15am Oct 23
spune-i sa se hoatarasca. ori divortati si impartiti custodia, ori se intoarce. copilul meu avea doi ani jumate cand tatal lui a plecat, intrase in depresie, desi era foarte mic, nu mai manca, nu se mai juca, si cand suna cineva la usa fugea si tipa " tati, tati". am petrecut foarte mult timp impreuna atunci, mergeam in parc in fiecare zi, ne jucam non stop, eu am renuntat la servici pentru el. acum are 6 ani, un tatic nou care il adora, ( suntem impreuna de 3 ani, ne-am casatorit in martie). deci capul sus. ai grija ce cei mici, e bine ca sunt doi si se au unul pe altul, iubeste-i, arate-le asta, joaca-te cu ei, distrati-va impreuna ,si nu il mai primi in casa pe tatal lor pana nu lamuriti situatia.

Mihaela Vasut Luncasu 7:25am Oct 23
e important sa discutati cu copiii, sa la spuneti pe intelesul lor ca este o perioada in care locuiti separat, ca este posibil sa locuiti si in viitor asa. AU nevoie sa auda ca adultii sunt stapani pe situatie si ca dragostea fata de ei nu se va schimba. Raspundeti la intrebari oricat ar fi de dureroase, fara sa invinovatiti o parte sau alta, fara a ii face pioni in aceasta lupta.

Doctorul Terapii Complementare 7:50pm Oct 24
Când m-am despărțit de mama lui fiică mea, ea era mică. Mă duceam duminica la ea, mâ jucam cu ea, iar după amiaza când plecam îi spuneam că tati trebuie să meargă la lucru, dar că duminică merg iar la ea. Așa a crezut până când a crescut și-a înțeles că suntem despărțiți. Discutați cu tatăl lor și dacă nu mai vrea să revină să le spună copiilor această poveste, sau alta pt ca ei să nu sufere.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile