consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa divort, in urma cu 15 ani, baietii mei mi-au fost incredintati mie, dar le-am respectat decizia de a ramane cu tatal lor. Ei au acum 25 si 20 de ani, dar nu vor sa comunice cu mine, nu vor nimic de la mine. Cum sa procedez?

Terapeuti RO 12:18pm Oct 28
Mesaj:
nu-mi gasesc linistea…in urma cu 15 ani dupa un divort in care copii[2 baieti]mi-au fost incredintati mie ca mama in urma executarii pt.readucerea la domiciliu n-am reusit sa fortez lucrurile protejindu-mi copii ..le-am respectatdecizia de a ramane cu tatal lor cu speranta ca vom avea un raport de comunicare dar nu s-a intimplat asa totul a luat alta intorsatura mereu avand piedici nereusind sa-i contactez refuzandu-mi vizite..fiind pusa in situatia de a renunta temporal..sperand totusi ca timpul..prin cresterea lor vor constientiza si vor relua raportul cu mine..dinpotriva am pierdut totul.desi am luat viata in piept plecand sa lucrez in afara din tara..am vrut sa demonstrez ca n-am cazut..si lupt in continure pt ei sa ma realizez si sa realizez ceva pt ei..dar deocamdata mi-au intors spatele nu vor nimic de la mine..ei au 25 ani si 20 ani cum sa procedez …cum sa-i fac sa inteleaga?

Doina Zamfirescu 1:55pm Oct 28
Destul de complicat de dat o parere mai ales ca nu stiu care a fost relatia cu copiii , sotul dvs. inainte si ce discutii au avut loc. Va sfatuiesc totusi sa luati legatura cu un terapeut-fata in fata sau online- pentru a intelege care au fost motivele pentru care s-a ajuns in situatia descrisa de dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile