consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am gasit la fiul meu un plic de magic truffles si am dedus ca este un drog. Ce sa fac? Cum sa discut cu el?

Terapeuti RO 8:20am Aug 19
Mesaj:
Baiatul meu a terminat o facultate in ANGLIA-am gasit in bagaje un plic de magic truffles- am dedus ca este un drog ce sa fac? cum sa discut cu el? se poate creea dependenta? ajutati-ma va rog va multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:22am Aug 19
discutati sincer si direct. Daca sunteti ingrijorata, atunci comunicati-i acest lucru si gasiti impreuna solutia situatiei. Succes!

Alex Glazy 9:45am Aug 19
sunt niste ciuperci halucinogene, sa zicem ca nu e atat de grav, dar sa speram ca e doar o faza, si nu degenereaza si apeleaza la substante si mai nocive. Nu stiu in rest ce sfat sa va dau, pt ca in cazul in care deja e dependent de droguri mai puternice, situatia ma depaseste, plus ca el e departe de dvs si nu aveti cum sa-l monitorizati. Sa fim optimisti si sa speram ca e doar o faza.

Carmen Caramlau 7:10pm Aug 19
Sustineti-l neconditionat si spuneti-i ca veti fi alaturi de el atunci cand va fi singur, sarac, izolat, refuzat de angajatori, atunci cand ii va fi rau si nu va dori nimeni altcineva sa-l ajute. Perspectiva pe care i-o veti zugravi ar trebui sa faca mai mult decat un discurs despre nocivitatea drogurilor.

Ivan Pavel 9:40am Aug 20
Magic truffles- aceasta ciperca creaza stari si senzatii halucinogene efectul trece dupa citeva ore – acum depinde de cit timp consuma pentru a crea dependenta.Aceasta ciperca este folosita si de unele triburi pacat ca ne intoarcem la un asemenea primitivism. Oare mai are importanta unde a studiat?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile