consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sunt mama unei fete de 15 ani. Ne certam zilnic si in 9 din 10 cazuri ajung sa cedez, sa plec plangand din camera. Tatal a plecat la munca in strainatate si acolo a ramas. O suna de doua ori pe an Din premianta, acum nu mai invata, s-a apucat de fumat, toata ziua sta pe telefon…

Mesaj anonim, prin secțiunea Psihoterapie online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Bun gasit .
Am 50 de ani si sunt mama unei fete de 15 ani.Problema majora este neintelegerea .Ne certam zilnic si 9 din 10 ajung sa cedez , sa plec plangand din camera.Mentionez ca am divortat de 5 ani .Tatal a plecat la munca in strainatate si acolo a ramas .O suna rar …adica de doua ori pe an Exista o alta relatie destul de armonioasa ,dar ea ..copila nu accepta , nu respecta , devine impertinenta Fiecare zi este o noua provocare .Din premianta in ciclul primar si gimnazial, acum nu mai invata ,s-a apucat de fumat , toata ziua sta pe telefon si orice rugaminte de ajutor in casa sau de invatat se termina cu lacrimi din partea mea .Am incercat tot ce am invatat , tot ce stiu in materie de psihologie. Cred ca am nevoie de ajutor , de un sfat …Multumesc
 • Mihaiela Grimbovschi Avramescu
  Mihaiela Grimbovschi Avramescu În primul rând, nu mai plangeti. Orice semn de slăbiciune este motiv de manipulare. Adolescența vine cu revolta împotriva oricărei forme de autoritate. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunțăm la reguli.
  În al doilea rând, căutați un ajutor specializat. Oricata psihologie știți, nu va ajuta ca părinte de adolescent. ,,Nimeni nu E profet în țara lui!” Ori cat de logic si rational ar fi ceea ce spuneti, copilul va respinge pt ca vine din partea părintelui.
  Fiți fermă dar si iubitoare. Negociati cu ea dar nu va lăsați manipulata.
 • Daniel Mois
  Daniel Mois Faptul ca cititi psihologie nu inlocuieste un proces! Aveti de invatat impreuna cu profesionistul care va va ghida.
  • Ion Curpineanul
   Ion Curpineanul Daniel Mois puteai da niste sfaturi
  • Daniel Mois
   Daniel Mois Ion Curpineanul - ca profesionist pot ds sfaturi DUPA ce cunosc problema in detaliu. Altfel pot sa ofer doar simple
  • Ion Curpineanul
   Ion Curpineanul Daniel Mois eu am lucrat ca electrician si bineinteles nu am avut si nici acum ptr ca nici nu mai lucrez ca alti fosti colegi ce aveau 20 30 de ani vechime in instalatiile electrice unde lucram si cind era solicutat venea cineva chiar si noaptea de da ajutor ptr ca sa evite pierderile economice si cind venea stia exact unde trebuia sa lucreze
  • Daniel Mois
   Daniel Mois Ion Curpineanul - una e sa lucrezi pe chestii tehnice precise, si alta e sa lucrezi PERSONALIZAT, unic, pe sufletul omului.
 • Carmen Sorici
  Carmen Sorici In aceasta situatie se gasesc chiar si familiile unite, echilibrate, adolescenta vine si cu astfel de surprize. Puteti incepe o consiliere psihologica in care sa va echilibrati, sa nu va invinovatiti si sa va puteti crea o strategie de comunicare eficienta cu copilul. Succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile